To je to što me zanima!

Majka Kerumove Fani je u Splitu skrivila sudar autom

Lančani sudar u Splitu: Kerumova buduća punica vozila je Mini Cooper kojim se zabila u Mercedes. Stradala su još dva auta. Ona je lakše ozlijeđena
Vidi originalni članak

Anita Horvat (55), majka djevojke Željka Keruma, zabila se u srijedu oko 14.30 sati Mini Cooperom u Mercedes koji je vozio T. B. (31) u splitskoj Ulici Hrvatske mornarice. Mercedes se od siline udarca odbio u Fiat Bravo koji je vozio N. O. (60). Kerumova punica nije mogla “smiriti” svoj Mini pa je udarila u Toyotu Corollu za čijim je upravljačem bio Š. P. (70).
Majka Fani Horvat je, kako se neslužbeno doznaje, u sudaru lakše ozlijeđena, a ostali su sudionici sudara prošli bez ozljeda. Liječnici su navodno Anitu Horvat zadržali u bolnici, zbog dodatnih pretraga. Iz bolnice je izašao samo njen sin i Fanin brat Saša. Za nesreću je, prema prvim informacijama, kriva neprilagođena brzina.
Nakon nesreće je splitski gradonačelnik (49) u društvu novinara čekao kraj sjednice nadzornog odbora Hajduka. Ne zna se je li znao za sudar. Ako je i znao, nijednom ga riječju nije spomenuo.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sprinterica 24.12.2009.

    kerumova fani, pa dajte molim vas što ju je kerum kupio pa je u njegovom vlasništvu, ima ta fani svoje ime i prezime i ona je kerumova cura, ljubavnica, partnerica što god ali kerumova fani zvuči kao da ste rekli kerumova jahta ili kerumova kuća

  • edinjo 24.12.2009.

    zaboli me ona stvar za to pa sad još i da pratim i karijeru kerumove punice i ovog neukog novinara koji piše ovakve članke.

  • svi_smo_doma 24.12.2009.

    Bog\'te, pa ta bi po godinama bolje legla Kerumu nego \'ćerka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare