To je to što me zanima!

Majka Ljerka: Moja Ivana nije bila trudna, to je laž

Ljerka Mintas-Hodak zgrožena je natpisima u novinama da je Ivani kasnila mjesečnica i da je bila trudna. Nada se da je sada među anđelima
Vidi originalni članak

Dan prije sprovoda kćeri Ivane, još uvijek šokirana Ljerka Mintas- Hodak, odlučila je progovoriti jer je, kako kaže, zgrožena informacijama iz medija.
- Moja Ivana nije bila trudna. To je čista laž. Ne znam odakle dolaze takva podmetanja - rekla je za Večernji list. Zaprepastilo ju je kad je u novinama pročitala kako je u iskazu policiji njezin zaručnik rekao da je Ivani izostala mjesečnica i da je obdukcija, prema izvorima iz istrage, pokazala da je Ivana bila trudna.
- Ivana je bila anđeo, nikome nije učinila ništa nažao i nadam se da je sada među anđelima - kaže shrvana Ljerka kojoj je kćer izdahnula na rukama. Dodala je da traži jedino da se njezino dijete pusti da počiva u miru Božjem. Zamolila je sve novinare da "ružnim insinuacijama ne blate sliku Ivane".
- Bog neka se smiluje dušama opsjednutim zlom koje su ovaj zločin naumile, osmislile i izvršile - nastavlja Mintas Hodak. Demantirala je i pojedine natpise da se njezina kći odselila od roditelja te da je imala stan u centru Kaptol.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sinke 11.10.2008.

    Koga briga jel bila il ne bila trudna, pa gđa Mintas je svojedobno rekla da organiziranog kriminala nema i to je bila laž????

  • Jasnna 10.10.2008.

    mene samo zanima kako jedna majka može bilo šta izjaviti i kako joj se da bilo šta komentirati dok joj dijete još nije ni pokopano??? no što je je mediji su malo pretjerali kad je jučer u novinama bilo 8 stranica o ubojstvu Ivane Hodak a na samo pola stranice vijest o čak 6 ubojstava i samoubojstava što je previše previše je..

  • dudica 10.10.2008.

    pa pustite vi ljesinari od novinara zenu na miru jer joj je potreban mir i neka se obitelj dostojno oproste od nje ...Svaka informacija mora biti provjerena to da bi izasla u javnost pa i ta o trudnuci...Bila trudna ili ne to je stvar njene obitelji a ne cijele nacije...Isto tako ti novinari neka se ukljuce u trazenju informacija o ubojstvu a ne o njenom zavrsenom zivotu...Roditelj sam ali takvno ubojstvo nebi me zaustavilo da i dalje vodim slucaj i gospodinu Hodaku svaka cast ako nastavi voditi slucaj Zagorac o tom vi novinari pisite a djevojku i obitelj ostvite na miru jer im je bol za kceri najgora stvar u zivotu ...Ivani neka je vjecna slava i hvala a ubojicama zivotni nemir i jos gora smrt ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare