To je to što me zanima!

Majka malog Charlieja se bori za djecu koja 'moraju umrijeti'

Maleni Alfie Evans boluje od rijetke genetske bolesti zbog koje mu progresivno slabe mišići i trenutno se nalazi u komi. Liječnici u Liverpoolu rekli su da se dječaka ne može izliječiti...
Vidi originalni članak

Alfie Evans star je 15 mjeseci i boluje od rijetke genetske bolesti zbog koje mu progresivno slabe mišići te je pretrpio teško oštećenje mozga. Liječnici u Liverpoolu rekli su da se dječaka ne može izliječiti i da je za njega najbolje da se isključe aparati koji ga održavaju na životu.

No, Alfiejeva obitelj se tome protivi i krenula je u borbu da do toga ne dođe. Pokrenuta je kampanja za odlazak malenog dječaka na liječenje u SAD i za nju treba sakupiti 50 tisuća funti.

- Borimo se kako bismo spasili našeg sina, no ignoriraju nas. Nećemo stati s borbom, izjavio je Alfiejev otac Thomas.

U kampanji će im pomoći jedna osoba koja je već prošla identičnu situaciju. Riječ je o Connie Yates, majci preminulog Charlieja Garda, koji je preminuo krajem srpnja, a njegov slučaj je uzburkao strasti do tolike mjere da su se uključili i Donald Trump te papa Franjo.

Ona čini sve što je u njenoj moći kako bi olakšala tešku životnu situaciju mladim roditeljima, 20-godišnjem Thomasu i 19-godišnjoj Kate. Alfie je trenutno spojen na aparate i u fazi intubacije, a borba njegovih najbližih ide dalje.

- Vjerujemo da ima ljudi koji nam žele i mogu pomoći, tako da smo i dalje ustrajni u našem cilju. Složit ćemo plan i program i vjerujemo u najbolje, zaključio je dječakov otac.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Trunpa 26.08.2017.

    Može ga se izliječiti sa švicarskim lijekom.

  • Johndenver 25.08.2017.

    Pretužno..ange mali

  • Marsovac30 25.08.2017.

    Pretuzno to se nemoze opisati jadni roditelji sto moraju kroz takvu patnju bol i iscekivanje prolaziti i cekati trenutak kada ce ih njihovi mali andeli napustiti. 😢😢

Komentiraj...
Vidi sve komentare