To je to što me zanima!

Pretukle učenicu na odmoru, majka tvrdi: To je naručeno

Ljutita majka pretučene curice tvrdi da je batinanje bilo "naručeno". Ispričala je za Dalmacija news kako se njezina kćer zamjerila kolegici iz razreda koja je potom angažirala "razbijačicu". Dvije djevojke pretukle su djevojčicu u utorak
Vidi originalni članak

Učenicu (14) osnovne škole u Splitu u utorak su napale dvije 14-godišnjakinje ispred trgovine. Djevojčica je krenula pod velikim odmorom po užinu, a dočekale su je kolegica iz razreda i učenica druge škole. Ona ju je pogodila koljenom u oko, a djevojčica je zadobila nagnječenje desne strane lica i hematome po glavi. Srećom, ozlijede nisu teške. 

Ljutita majka pretučene curice tvrdi da je batinanje bilo "naručeno". Ispričala je za Dalmacija News kako se njezina kćer zamjerila kolegici iz razreda koja je potom angažirala prijateljicu.

- Nje se svi boje jer trenira kickboxing. Inače je jako ženstvena djevojka i koliko sam shvatila nju unajmljuju kad žele nekog pretući - ispričala je majka koja zbog napada planira na sud. 

Dodala je i kako je napadačica sve najavila na Facebooku te je pozvala svoje prijatelje da dođu gledati premlaćivanje. Poslije se hvalila kako je sve prošlo dobro.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • KrešoDobrosavljević 13.10.2011.

    Da vam kažem iskreno, j...vas psiholozi. Jedina kazna za svaku vrstu zloćina je oko za oko, zub za zub. Te dvije koje su unajmili treba prebiti ko volove i mozda se onda nesto nauce. Ako to policija nije u stanju provesti, da se radi o mojoj kceri ili djevojci, osobno bi ih obje prebio do smrti.

  • plavči 13.10.2011.

    E, pa dragi psiholozi ipedagozi to je rezultat vaših napora. Ne smije roditelj ni lupnuti dijete kad je bezobrazno jer je automatski to brutalno iživljavanje, u školi profesor ne smije dijete krivo pogledati jer mu slijede razne inspekcije itd. I sad se čudite kaj su takvi?! Normalno da jesu kad im se u 1. osnovne dijele vizitke plavog telefona pa prijete doma da će nazvati ak' im ne dozvole da gledaju tv do ponoći!! A da ne spominjem balavurdiju u 7. osnovne koji su vani do 6 ujutro. samo se vi čudite, al oni su produkt vaših filozofija.

  • ksena103 13.10.2011.

    Gospođo draga sud vam neće išta pomoći. Možete me sad nazvati nasilnicom ili kako već želite ali ja sam ovakav slučaj rješila sama. Mog sina su prije nekoliko godina sustavno maltretirali i tukli dječaci iz razreda i ništa nije vrijedio odlazak u školu i razgovori. Jednog dana sam glavnog nasilnika dočekala kraj škole i malo podigla za kragnu nikad ga više nisu dirali. Sad kad netko pokuša znaju reči ne dirajte njega nećete se dobro provesti s njegovom mamom. Ja sam sina odgojila da se ne smije tući ali nedam da ni njega tuku. Dakle , moj vam je savjet da malo "porazgovarate " s naručiteljicom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare