To je to što me zanima!

Majka: Nama više nema djece, a mi samo tražimo istinu...

Istinu i samo istinu, što tražimo od početka. Nama nema djece. Sve tri obitelji su doživjele toliku tragediju da je s tim teško nositi se, kaže majka poginulog radnika. Prošlo je četiri mjeseca od nesreće
Vidi originalni članak

Božena Pozniak, djelatnica hidroelektrane Dubrovnik i majka poginulog radnika rekla je u subotu za Dnevnik.hr je da se sve zna, no HEP o svemu šuti.

- Prvenstveno ja sam jako tužna, ja sam jedna tužna mama, razočarana situacijom. Ništa se ne zna, a zna se uzrok požara. Međutim, šuti se. HEP šuti. Izvješće inspektora rada je među prvim izvješćima koje je izašlo, navodi što se dogodilo i piše kako HEP nije osigurao uvjete rada u svakom trenutku sigurne za rad i da je ugradnjom PVC materijala ugrozio život i zdravlje ljudi. Troje mladih ljudi je poginulo u tunelu, na radnom mjestu. HEP nije niti komemoraciju za njih organizirao - kaže Pozniak. Obitelji stradalih radnika ne traže ništa drugo osim – istine.

NESREĆA U HE DUBROVNIK Tijelo drugog radnika našli na obali, traga se za još jednim

- Istinu i samo istinu, što tražimo od početka. Nama nema djece. Sve tri obitelji su doživjele toliku tragediju da je s tim teško nositi se. Želimo prvenstveno istinu, da nema uplitanja, da nema izvrtanja činjenica, da nema pritisaka na DORH, da se radi kako treba. To smo, na koncu, dužni našoj djeci. Djeca su stradala tako groznom smrću, na radnom mjestu. To smo im dužni - kaže.

Dnevnik Nove TV kontaktirao je HEP. I dalje poručuju kako do okončanja istrage ne mogu iznositi nikakve detalje jer ne žele omesti radnje koje provodi DORH.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dante666 12.05.2019.

    U HR? Načekati će te se. Samo preko suda za ljudska prava i to onda kad HR odluči.20-30god. Imate li vremena za pravdu? Oni koji Vas blokiraju odavno će bit u povlaštenoj penziji, a Vi vjerovatno na aparatima.

  • 12.05.2019.

    Kada se nešto dogodi u velikom broju slučajeva utvrde se propusti na nekolio razina. Dakle, nije samo jedan propust nego cijeli niz propusta.

  • Jurica_Francetić 12.05.2019.

    U Čepinu su poginuli u kanalizaciji na kraju nikom ništa. Ovdje isto tako, rasulo se sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare