To je to što me zanima!

Majka nestale Anje (17): Policija ništa nije napravila

Anje Ivković (17) već 14 dana nema kući. Njena zabrinuta majka nije zadovoljna policijom koja joj u ta dva tjedna nije javila nijednu novu informaciju
Vidi originalni članak

Noćima ne spavam, ne mogu jesti. Već 14 dana ne znam gdje mi je dijete. Dođe mi da si kosu iščupam, kaže Ljiljana Ivković (39), majka djevojke Anje (17) koja je 14. lipnja nestala. U večernjim satima je otišla od kuće u Petrinji i nije se više vratila. Bila je odjevena u šarenu majicu dugih rukava, svijetloplave traperice, a na nogama je imala crveno-bijele tenisice.
- Svađali smo se puno. Ja sam joj prigovarala jer nije učila nego je stalno bila na kavama - kaže Liljana i dodaje da je njena kćer već nekoliko puta bježala od kuće. No, uvijek se vraćala za dva ili tri dana. Liljana strahuje da joj se nije nešto dogodilo. Nije zadovoljna ni policijom koja joj u 14 dana nije javila nijednu novu informaciju. Naprotiv, ona je policiji javila novosti.
- Saznala sam od jedne Anjine prijateljice da je ona u Biogradu, da radi kao konobarica. Saznala sam i da je tamo otišla s nekom 25-godišnjakinjom Danijelom. Već je bila pobjegla u Zadar s tom Danijelom - kaže Liljana. Anjina prijateljica ispričala joj je i da je ta Danijela problematična. Navodno je poznata policiji po raspačavanju droge. Ipak, Ljiljana se nada da je njena kćer u redu.
- Poručila bih joj samo da se javi i da se vrati kući. Ne mora se bojati - kaženu Liljana.
Sisačka policija traži i još jednu nestalu tinejdžericu. Emina Asanović (15), štićenica Dječijeg doma Vrbina u Sisku, u ponedjeljak je s ostalom djecom doma krenula na kazališnu predstavu u Sisku. Izdvojila se iz skupine i otišla. Bila je odjevena u majicu na bretele ružičaste boje, plave traperice i japanke. Njezin nestanak prijavila je socijalna radnica doma.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jozojozic79 28.06.2008.

    Stvorili smo društvo koje je omogučilo djeci da se tako ponašaju... sami smo si krivi..a bit će još i gore

  • The pope 27.06.2008.

    Nisu uvjek djeca kriva za to kaj bježe od kuće...Najčešće su krivi roditelji i njihov odnos prema djeci.....Nadam se da će se ove cure vratiti kući jer nije dobro bježati od problema....Sa problemima se treba suočiti....Cure,nadam ste da ste žive i zdrave i vratite se kući......

  • mmirka 27.06.2008.

    za sve je kriv odgoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare