To je to što me zanima!

Majka iz pakla: Organizirala je orgije za tinejdžere pa gledala, djeca su se rušila od alkohola

KALIFORNIJA Djecu je gurala u seksualne odnose, a onda ih gledala. Djeca su na partyjima bila toliko pijana da nisu mogli stajati na nogama i svuda su povraćali, tvrde američki tužitelji
Vidi originalni članak

Jedna majka u Kaliforniji optužena je da je organizirala tajne partyje na kojima je tinejdžerima dijelila alkohol i kondome, a onda ih gledala dok su imali seksualne odnose.

Shannon O’Connor je među ostalim u spavaćoj sobi gledala i smijala se dok je pijani tinejdžer imao snošaj s tinejdžericom koja je bila prijateljica njenog 15-godišnjeg sina, javlja NY Post i poziva se na sudske dokumente.

Ova 47-godišnjakinja je održavala partyje za koje nijedan drugi roditelj nije znao, a nije znao ni njen suprug.

Tinejdžeri u dobi od 14 i 15 godina su na tim partyjima bili toliko pijani da su posvuda po kući povraćali, nisu mogli stajati na nogama i padali u nesvijest, izjavili su tužitelji.

DRAMA U NJEMAČKOJ Šestero maloljetnika u bolnici, na zabavi pili piće u kojem je bio ecstasy? Istraga je u tijeku

Djeca otkrila slučaj

- Nekoliko djece se ipak ohrabrilo i otkrili su nam ovaj uznemirujući slučaj. Kao otac sam šokiran, a kao tužitelj ću nastojati da odrasli koji ugrožavaju djecu budu kažnjeni - rekao je tužitelj Jeff Rosen.

O’Connor je zabave počela organizirati 2020. i trajalo je sve do početka ove godine, a dolazili su prijatelji njenog sina, ali i njen sin.

Od djece je tražila da nikome ne govore o partyjima, jer bi mogla završiti u zatvoru. Kada je jedna od tinejdžerica javno progovorila o zabavama, prijetili su joj da će o njoj širiti tračeve.

Na jednom partyju je jednom od dječaka dala kondom i gurnula ga u sobu u kojoj je pijana 14-godišnjakinja ležala na krevetu. Djevojčica se uplašila, pa je pobjegla i zaključala se u kupatilo.

Na drugom partyju je također u sobu u kojoj je bila pijana tinejdžerica dovela dječaka i otišla.

Djevojčica je bila seksualno zlostavljana.

ROADTRIP Poznati influenceri 'zaglavili' na pustom otoku: 'Dečki, čini se da će nas uhvatiti i neka oluja...'

U listopadu 2020. O’Connor je iznajmila jednu kućicu u Santa Clari za party, ali su tinejdžeri tamo napravili štetu od 9.000 dolara. Sigurnosne kamere su snimile kako su djeca bauljala i posvuda povraćala i padali su po imanju od pijanosti. 

Na jednom od partyja jedan tinejdžer je dobio potres mozga, a jedna djevojčica je slomila prst. O’Connor im je dala i da voze njen auto, a jedan od njih se objesio na stražnji dio auta i visio dok je vozač bez vozačke kružio po parkingu.

Dječak koji je visio s auta je pao na beton i dobio potres mozga.

O’Connorovu čeka suočavanje s čak 39 kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jurekcmok 13.10.2021.

    Ovde sve vrvi od akademika HR jezika, prosto da ne poverujes ali nazalost tako je to na seljackom Balkanu!

  • bant_zaje 13.10.2021.

    Kome je iznajmila kuću?

  • Zmar117 13.10.2021.

    Ima samo kupaonica i kupaona...

Komentiraj...
Vidi sve komentare