To je to što me zanima!

Majka osmorki s djecom se spuštala niz rijeku u parku

Nadya Suleman povela je dvoje starije djece u Disneyland. Jahali su slona Dumba i vozili se u čajnicima. Njene bebe osmorke još su u bolnici
Vidi originalni članak

Nadya Suleman, majka 14-ero djece, koja se nedavno proslavila rodivši u Los Angelesu osmorke, izvela je svoju djecu u subotu u zabavni park Disneyland. Kako pišu strani portali, Nadya je povela dvoje starije djece na jahanje slona Dumba, vožnju u čajnicima i raketama. I mama se zabavljala te se smočila u vožnji na deblu niz rijeku. Prolaznici su je slikali, a Nadya je spremno pozirala i dijelila autograme. Nakon naporne trudnoće, Nadya pokušava vratiti prijašnju liniju te je u parku jela samo jabuku i sa sobom stalno nosila bočicu vode. Od Nadyjinih osmorki, dvije su bebe u utorak navečer došle u novi dom u La Habri u Kaliforniji. Noaha Angela, poznatog kao Beba A, i Isaiaha Angela, poznatog kao Beba C, dočekali su brojni novinari koji su snimali čak i iz helikoptera. Dječaci sada mogu sami jesti iz bočice, dobili su na težini te su spremni  život s mamom i šestero starije braće i sestara. Ostalih šestero beba od osmorki dobro napreduju u bolnici, prenosi CNN.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lorita 18.03.2009.

    virusica je u pravu, bitno sa su dječica sretna, zdrava i sita!

  • virusica 18.03.2009.

    Dječaci su lijepi i izgledaju sretno. A ona... a šta ja znam, izgleda da je željna slikanja i popularnosti, nije to grijeh, nek se slika kad je žele slikat samo da joj svo 14 dijece bude veselo i zdravo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare