To je to što me zanima!

Majka otkrila: Reeva i Oscar se nisu seksali, ona je htjela otići

Reevina je nesreća bila što ga je srela upravo ona jer bi taj, prije ili kasnije, nekoga ubio. U to sam duboko uvjerena, napisala je u svojoj knjizi June Steenkamp
Vidi originalni članak

Majka Reeve Steenkamp, koju je ubio paraolimpijac Oscar Pistorius, tvrdi da njezina kći nikada nije spavala s Oscarom, te je uvjerena da je te kobne noći odlučila napustiti Oscara.

Ovo sve otkriva u svojoj knjizi 'Reeva, majčina priča', čije dijelove je objavio časopis Time, zajedno s ekskluzivnim intervjuom, a kojeg prenosi Mirror.  

Dijelili su krevet no strahovala je od toga da njihovu vezu dovede do te razine...Nije željela spavati s Oscarom sve dok ne bude sigurna. Mislim da je njihova veza bila na kraju. Duboko u srcu mislila je da ih ta veza neće usrećiti - napisala je June Steenkamp u knjizi

- Njezina je odjeća bila spakirana. Nimalo ne sumnjamo, te noći odlučila je ostaviti Oscara -  rekla je June Steenkamp (68). 

- Nimalo ne dvojimo u to da je nešto gadno pošlo po zlu, nešto što je (Reevu) toliko uznemirilo da je odlučila skriti se iza zatvorenih vrata s dva mobitela', napisala je June u knjizi koja će se od 6. studenoga prodavati u Velikoj Britaniji.

June Steenkamp opisuje Oscara Pistoriusa kao 'arogantnog', 'ćudljivog', 'prevrtljivog', 'eksplozivnog', 'posesivnog', 'rastresenog' i 'prijetvornog' muškarca. Također, i kao čovjeka 'naoružanog do zuba' i 'lakog na okidaču'. 

- Reevina je nesreća bila što ga je srela upravo ona jer bi taj, prije ili kasnije, nekoga ubio. U to sam duboko uvjerena -  napisala je

Dodaje i da je njezina kći 'neprestano dvojila u njihovu kompatibilnost', te da vezu nisu konzumirali.

- Povjerila mi je da nije spavala s njim. Dijelili su krevet no strahovala je od toga da njihovu vezu dovede do te razine... Nije željela spavati s Oscarom sve dok ne bude sigurna. Mislim da je njihova veza bila na kraju. Duboko u srcu mislila je da ih ta veza neće usrećiti - piše June Steenkamp.

Dodaje da nije uopće zadovoljna time što je Oscar Pistorius oslobođen optužbe za ubojstvo s predumišljajem, za koje bi mu prijetila kazna doživotnog zatvora. 

- Ne mislim uopće da je Reevi ispunjena pravda - napisala je June Steenkamp.

Reevini roditelji, June i Barry povjerili su u intervjuu da bi željeli susresti Oscara Pistoriusa, iako June ne zna što bi mu u tom trenutku rekla.

Podsjetimo,  Pistorius je prošlog tjedna osuđen na pet godina zatvora za ubojstvo iz nehata Reeve Steenkamp na Valentinovo 2013. godine.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Yoren 27.10.2014.

    Dobro kaj je ona očekivala kad mu je priznala da je trudna s bivšim...ne branim ovog imbecila al kaj je tamo imala radit a nosi djete drugog čovijeka.. mogla se odavno pobrat glupaca

  • hrza 26.10.2014.

    Je, je ona zna držala je svijeću.

  • ellizabet 26.10.2014.

    Ne dogodilo se nikom!Ali cijela ta priča je čudna,zašto je bila tu noćkod njega,zašto je odlazila u pola noći a ne kada on nije u stanu,ako nisu spavali s kim je bila trudna?Sve to zašto i agresivac doveli su do toga da djevojke nema...a njegova kazna?Smiješna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare