To je to što me zanima!

Majka petero djece naglo preminula u šestoj trudnoći

Velika Britanija: Shellie Westerman (25) cijeli se dan loše osjećala. No mučninu je povezala s trudnoćom. Nekoliko sati poslije umrla je u bolnici
Vidi originalni članak

Žalila se ujutro da ima jaku glavobolju. Popila je aspirin, no nije joj pomogao. Iduće jutro završila je u bolnici, ispričala je Carol Grist, majka 25-godišnje Britanke Shellie Westerman, koja je naglo preminula u šestoj trudnoći. Dodala je da se čula s kćeri oko 23 sata te da joj je ona rekla kako ide leći. Mučninu je povezala s početkom trudnoće jer je bila tek u 10. tjednu.
- Došla sam iduće jutro do nje. Izgledala je vrlo loše. Bila je blijeda i hladna, a usnice su joj bile ljubičaste - prisjetila se Carol. Vozilom hitne pomoći Shellie su prevezli u bolnicu. Preminula je nekoliko sati poslije. Liječnici su ustanovili da je dobila sepsu i umrla od trovanja krvi. Za njezinu smrt nitko nije odgovarao jer je sudac rekao da je riječ o prirodnoj smrti.
- Ona je jednostavno bila jedna od onih rijetkih slučajeva u kojima se sepsa razvije vrlo brzo i završi kobno - objasnio je mrtvozornik Donald Coutts-Wood. Shellie je iza sebe ostavila djevojčicu Bethany (9), blizance Jordana i Jacka (7) i dva dječaka, Kaia (5) i Harleyja (3). Za njih se privremeno brinu njezin bivši dečko Wayne Green i njegova majka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • manemoj 16.09.2009.

    priroda je to zaustavila do je jos bilo vrijeme...

  • trešnja 16.09.2009.

    ...no,ovo je bila peta trudnoća,ako ima petero djece,od toga jedne blizance....

  • trešnja 16.09.2009.

    Za ovu je sve bilo prerano...i rađanje i smrt!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare