To je to što me zanima!

Majka pomogla? Raskomadala dečka i pokušala ga rastopiti...

Szilvia Renata P. (27) porijeklom iz Mađarske tvrdi da ju je dečko tukao pa ga je ubila u stanu u Beču nakon svađe. Policija istražuje da li je imala pomoćnika
Vidi originalni članak

Djeca su u utorak kod Budimpešte pronašla vreće s dijelovima tijela u kanalu. Dijelove tijela ubojica je pokušao rastopiti u kiselini. DNK analiza je pokazala da je riječ o Achrefu K. (32), porijeklom iz Tunisa. Istražitelji su ubrzo saznali da je majka Szilvije Renate P. kupila veću količinu kiseline i to je trgovcu ostalo u sjećanju.

Szilvia Renata P. (27) porijeklom iz Mađarske je s dečkom Achrefom K. živjela u stanu u Beču.

Posvađali su se 24. veljače tijekom doručka. Rekla im je da ju je dečko često napadao i tukao pa je ona to jutro na njega nasrnula nožem. Nakon što ga je ubila, tvrdi, odrezala mu je ruke, noge i glavu te je dijelove tijela stavila u putne torbe. Torbe je odnijela u automobil.

Da li je imala pomagača ili nije, policija još istražuje, a navodno je cijelo vrijeme telefonirala s majkom. Odvezla se automobilom u Mađarsku gdje se riješila raskomadanog tijela.  

Rodbina ubijenog tvrdi kako nije istina da je Achref bio nasilan čovjek. Kažu da je nakon ubojstva nestao sav novac koji je mladić imao, piše OE24.  

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 04.04.2019.

    Malo za šnicele malo za toć i malo za juhu

  • Kokica79 04.04.2019.

    Sta god da joj je uradio ( sto nikako ne opravdavam ), kakva to osoba moras biti da nekoga raskomadas?!

  • alfa romeo stelvio 04.04.2019.

    takvi su ti isilovci koji stizu u europu... sigurno je bio nasilan.. njiima je zena nula, samo predmet za sex i izivljavanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare