Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Majka pomogla? Raskomadala dečka i pokušala ga rastopiti...

Szilvia Renata P. (27) porijeklom iz Mađarske tvrdi da ju je dečko tukao pa ga je ubila u stanu u Beču nakon svađe. Policija istražuje da li je imala pomoćnika

Foto: Facebook
6 komentara

Djeca su u utorak kod Budimpešte pronašla vreće s dijelovima tijela u kanalu. Dijelove tijela ubojica je pokušao rastopiti u kiselini. DNK analiza je pokazala da je riječ o Achrefu K. (32), porijeklom iz Tunisa. Istražitelji su ubrzo saznali da je majka Szilvije Renate P. kupila veću količinu kiseline i to je trgovcu ostalo u sjećanju.

Szilvia Renata P. (27) porijeklom iz Mađarske je s dečkom Achrefom K. živjela u stanu u Beču.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters Posvađali su se 24. veljače tijekom doručka. Rekla im je da ju je dečko često napadao i tukao pa je ona to jutro na njega nasrnula nožem. Nakon što ga je ubila, tvrdi, odrezala mu je ruke, noge i glavu te je dijelove tijela stavila u putne torbe. Torbe je odnijela u automobil.

Da li je imala pomagača ili nije, policija još istražuje, a navodno je cijelo vrijeme telefonirala s majkom. Odvezla se automobilom u Mađarsku gdje se riješila raskomadanog tijela.  

Rodbina ubijenog tvrdi kako nije istina da je Achref bio nasilan čovjek. Kažu da je nakon ubojstva nestao sav novac koji je mladić imao, piše OE24.  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message