To je to što me zanima!

Majka s dvije kćeri autom sletjela s ceste u Zagorju

R.L. (31) u desnom je zavoju zbog brzine izgubila nadzor nad Audijem. Sletjela je s ceste, auto se okrenuo na bok i udario u drvo. Ozlijeđenih nema
Vidi originalni članak

U neposrednoj blizini dvorca Bežanec kraj Pregrade, u nedjelju oko 16.30, zbog velike brzine automobil je sletio s ceste. U njemu su bile majka i dvije kćerke. R.L. (31) vozila je Audi 80. U desnom zavoju izgubila je nadzor nad vozilom te sletjela s ceste. Audi se okrenuo na bok i zadnjim dijelom udario u drvo pokraj ceste. Kćerke su školskog uzrasta. Majka i njezine dvije kćerke nisu ozlijeđene. Nakon nesreće zbrinuli su ih susjedi s čijom djecom dvije djevojčice idu u školu. Majku su u stanju šoka prevezli u Opću bolnicu u Zaboku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ajde 28.09.2009.

    samo jedna primjedba koji spominju KR tablice. vozač sam 10 godina i naravno imam Rr tablice, kad dođem u Zagreb netko mi potrubi barem 5 puta ako ne krenem istu stotinku kad se upali zeleno svjetlo. dva mjeseca vozim službeni auto sa ZG tablicama nitko živ mi još nije potrubio, a u autu sam 4 sata dnevno vozeći po raznim područjima Zagreba i svaki dan naletim na neke udese ,a sudionici uglavnom ZG reg.. dakle, u čemu je fora, drugačije tablice isti vozač. dajte molim vas, dolje sa predrasudama.

  • kitina 27.09.2009.

    vidim da je netko najvjerojatnije sjedio na stolcima i čekao da netko sleti........

  • drug Tito_1 27.09.2009.

    to je samo slično KR tablicama

Komentiraj...
Vidi sve komentare