To je to što me zanima!

Majka se pretvarala da je kćer (11) i ulovila pedofila

Velika Britanija: Nakon što je Thomas Gibbs (52) curici ispod profilne fotografije napisao da ju želi vidjeti i poljubiti, roditelji su preuzeli njezin profil
Vidi originalni članak

Britanski par počeo se brinuti zbog učestalih online razgovora njihove 11-godišnje kćeri s nepoznatim čovjekom na Facebooku. Nakon što joj je Thomas Gibbs (52) ispod profilne fotografije napisao da ju želi poljubiti i naći se s njome, roditelji su preuzeli njen profil. Majka se nastavila dopisivati s njime, a pedofil je čak s 'curicom' u travnju dogovorio dva spoja. Na prvom se pojavila majka s rođakom, no nisu razgovarali s Gibbsom, samo su ga promatrali. Na drugom 'spoju' ga je uhitila policija. U srijedu je počeo služiti 16-mjesečnu zatvorsku kaznu te će najmanje pet godina biti zabilježen u registru pedofila.
- Kćer mi u početku nije htjela izlaziti iz kuće, no sada zna da je sve gotovo i da Gibbs neće moći nauditi drugim obiteljima - rekla je majka.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Malkavian 29.12.2009.

    Ček malo...kak je balavica napravila profil na fejsu? ukoliko je meni poznato mlađi od 13 ne mogu napravit fejs. Bravo za mamu! A tog starog olinjalog pedofila kastrirat, i strpat u zatvor na jedno 20 godina i to da dijeli ćeliju sa serijskim ubojicom. Poznato je da serijski ubojice ne vole pedofile..Bit će on nečiji bitch u buksi. hehehe

  • real 29.12.2009.

    bravo, sad su se rjesili pedofila, ali ako nemaju strogo kucnog vaspitanja i samokontrolu, to nece sprijeciti da njezinu kcer, ako ne sad, ali vec dogodine ne obradi neki malodobnik a moze je usput i nafiksat i sve to bez odgovornosti, a ako ima manje od 14 onda niti ga u dom mogu poslati, moze samo psihic pricat s njime ..

  • tajnamoja 27.12.2009.

    Stari smrdljivi gljivičar! majko sačuvala si stotine mladih života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare