To je to što me zanima!

Majka se ušuljala u sobu sina i zatukla ga sjekirom

Srbija: Stefan (14) svaku se večer zaključavao u sobu jer ga je majka željela ubiti. Jedne večeri na to je zaboravio, a majka se vratila sa psihijatrije
Vidi originalni članak

Liječnici u psihijatrijskoj bolnici u srpskom Kruševcu pustili su nakon tretmana Oliveru Marković (47) kući. Ona se oko 6.30 u srijedu ušuljala u sobu sina Stefana (14). Nekoliko puta brutalno ga je sjekirom izudarala po glavi i ubila ga. Od siline udaraca dječaku se glava umalo raspolovila, tvrde policijski inspektori. Beživotno tijelo Stefana našao je otac Milan, koji se ujutro vratio s posla. Cijeli krevet bio je natopljen krvlju. Olivera je nakon ubojstva pričekala policiju da dođe po nju. Nije se opirala uhićenju. Bolesna majka i prije je nekoliko puta htjela ubiti svog sina zbog čega se on svake noći zaključavao u sobu. Te večeri to nije učinio jer se nije nadao da će se majka vratiti.
- Olivera je nekoliko puta stolicom nasrnula na Stefana. Cijelo selo znalo je da je bolesna. Nisu je smjeli pustiti sa psihijatrije. Sada su je priveli, ali prekasno. Da su to napravili ranije, Stefan bi bio živ - kroz plač je rekao stric ubijenog dječaka. Stefan je išao u sedmi razred. Bio je dobar učenik, pristojan i druželjubiv. Monstruoznoj majci odredili su zadržavanje, a privest će je i istražnom sucu koji će je ispitati.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • miroljubiv 04.06.2009.

    Preporučujem svima,otiđite na www.urios.hr i pogledajte što je jedna samohrana majka,prepuna ljubavi bila spremna učiniti za svoje sinove i sličnu djecu,da ne ponove i oni sličan zločin.uplatimo dobrovoljne priloge i mislimo na one kojima je najpotrebnija naša ljubav,suosjećanje i neosuda.jedno srce prepuno ljubavi može pomjerati i planine u krivom prosuđivanju i shvaćanju.

  • black25 04.06.2009.

    Ma vraga se štedi samo na novcu za zdravstvo i ostalo. Štedi se na žalost na društvenoj odgovornosti, i odgovornosti svakog pojedinca koji sudjeluje u radu s bolesnicima i kriminalcima; od onog doktora u psiho ustanovi koji stavi svoj potpis na dozvolu za izlazak iz Ustanove, do suca koji ne da niti onu već samu po sebi mizernu maksimalnu kaznu za najgore slučajeve, pa sve do Države koja (kao da) svjesno pere ruke od bavljenja \"crnom stranom\" društva jer je to za nju izdatak i nepotrebno opterećenje nečim od čega ne profitira materijalno. Mislim..za mene nema velike razlike između zločinca koji je okarakteriziran kao duševno poremećen, i zločinca koji je svjestan. Rezultati njihovih ne-djela su isti! Zapravo, zar se ikoga tko je u stanju nanijeti toliku bol i zlo drugoj osobi može nazvati -ispravnim?! Sve je to \"neispravno\" i zaslužuje završiti iza brave-na vrijeme!

  • hellokitty 04.06.2009.

    Ne mogu vjerovati. Kuda ide ovaj svijet, ovo je stvarno previše. :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare