To je to što me zanima!

Majka šestorki: Svakog dana sam trebala jesti 6000 kalorija

Amerikanka Heather je u subotu rodila zdrave šestorke u samo tri minute. Pet curica i jedan dečko zovu se Abbie, Brooklyn, Chloe, Ellie, Faith i David...
Vidi originalni članak

Heather Carroll (30), koja je rodila šestorke u tri minute u subotu, otkrila je kako je tijekom trudnoće svakodnevno trebala konzumirati 6000 kalorija kako bi bebe bile zdrave. Istaknula je kako sva njena djeca 'izgledaju predivno' te da su svi zdravi. Ona i njen suprug Mitchell otkrili su i kako su dali imena svim bebama. Pet curica i jedan dečko zovu se Abbie, Brooklyn, Chloe, Ellie, Faith i David. Par je u srijedu u bolnici Brookwood Medical Center održao konferenciju za novinare, na kojoj je bio i ginekolog Bill McKenzie, koji je pazio na ženu tijekom cijele njene trudnoće. 

- Očekivala sam kako će bebe biti jako sitne i slabe, ali nisu. Izgledaju predivno - kazala je Heather. Bolnica u Teksasu tjednima se pripremala za njen porod te su sve isplanirali. U rađaoni je s Heather bilo oko 50 liječnika. Iako Heather dječje iscrpljeno, super se oporavila od rizičnog poroda, kazao je njen ginekolog McKenzie. Posljednjih mjesec dana trudnoće Heather se trebala odmarati, a kaže i kako joj je bilo jako teško hodati zbog trbuha. Naglasila je i kako je tjedan dana prije poroda mogla točno osjetiti gdje se koja beba nalazi u njenom trbuhu. 

Djecu je začela umjetnom oplodnjom, iako se na taj način često rađa više djece, šestorke su rijetkost. Heather kaže kako je bila zabrinuta kako će se brinuti za djecu, ali je sigurna kako će sve proći u redu, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kristina1987 01.07.2011.

    auuuu jadna ona kada 6 komada zaplace navecer ..pa kada zena uopste da spava,

  • Maja33_1 30.06.2011.

    AAAAAAAAAA VESELO :-)==

  • Melly2405 24.06.2011.

    JADNA ONA KAD ONI BUDU U PUBERTETU

Komentiraj...
Vidi sve komentare