To je to što me zanima!

Majka sinove bacila s 15. kata zgrade, nimalo ne žali za njima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rusija: Svjedok koji je prvi došao do tijela dječaka, starih 4 i 7 godina, kaže kako mu je Galina (27) mrtva hladna rekla da su to njezina djeca i da ih je ona bacila
Vidi originalni članak

Ruskinji Galini Ryabkovoj (27) sud u Moskvi odredio je dva mjeseca pritvora zbog stravičnog zločina kojeg je počinila u nedjelju prijepodne. Žena je toga dana bez imalo oklijevanja s 15. kata nebodera bacila svoje sinove, stare 4 i 7 godina. Dječaci su pali s 40 metara visine. Nije im bilo spasa pa su liječnici po dolasku na mjestu tragedije mogli samo konstatirati smrt. 

U vrijeme zločina oca dječaka nije bilo doma. Jezivom prizoru svjedočila je i jedna od susjeda, koja je zbog svega u šoku jer je vidjela kako djeca padaju i udaraju o asfalt. 

- Žena me probudila i u panici vrištala kako djeca padaju sa zgrade. Sjurio sam se dole i vidio tijela dvojice dječaka. Ubrzo je došla i njihova majka. Upitao sam ju jesu li to njezina djeca, na što mi je ona potpuno hladno kazala: "Da to su moja djeca i ja sam ih bacila". Skupili su se i drugi susjedi te smo ženu zadržali do dolaska policije - prepričao je za Life svjedok Andrej. 

Prilikom privođenja Galina se odupirala te nije željela ući u auto. U policijskoj postaji priznala je zločin. U ponedjeljak su je priveli na sud gdje su joj odredili pritvor dok se ne završi istraga i podigne optužnica. Njezin odvjetnik kazao je kako ne žali zbog svoga čina.

Idi na 24sata

Komentari 317

  • cmc 04.07.2012.

    nemam riječi!ma ne treba nju ubit jer bi joj to bila pre blaga kazna!!nego ju treba objesit negdje i zavezat pa zatim ju po cijele dane mlatit sa bičevima ili nečim grubim pa da vidi glupača što je učinila svojoj djeci.TREBA JOJ KOŽU OGULIT DO KRAJA PA NEK MALO ONA PATI I BOLOVE DURA A NEBI SI MOGLA POMOĆ!!! takvo njoj nešto treba...!!! p.s.dali se slažete samnom ???

  • BIJEDA_1 02.07.2012.

    Jadnica je vjerojatno psihički poremećena, inače ne virujen da bi nešto ovakvo napravila, ma da iman osjećaj da bi ju uvatila za kosu, odvela na 15. kat i bacila k'o šta i ona njih ! Jadna dica, nek počivaju u miru !

  • zek123 30.06.2012.

    Boze pomozi :((((((

Komentiraj...
Vidi sve komentare