To je to što me zanima!

Majka: Smiješna je ta priča da moja Ana ima ljubavnicu

Ana Magaš, koja služi kaznu za ubojstvo supruga, prema jednom tjedniku, u zatvoru je imala vezu sa ženom. Tvrde da je za aferu znala i Anina majka
Vidi originalni članak

Ana Magaš, koja služi kaznu za ubojstvo supruga, prema jednom tjedniku, u zatvoru je imala lezbijsku vezu. Tvrde da je za aferu sa ženom znala i Anina majka Dijana Batković.
- Ne znam što bih vam rekla na te gluposti jer to su za mene zbilja gluposti. Ana mi ništa slično nije govorila, a iskreno i ne vjerujem da je tako nešto moguće - rekla je kroz smijeh Dijana Batković.
Odvjetnica Ane Magaš, Jadranka Sloković-Glumac, tvrdi da se tjednik svrstao na stranu obitelji ubijenog Lucijana Magaša, i to zato da Ana ne dobije skrbništvo nad sinom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mioamigo 21.06.2008.

    Ma sram i stid moze biti one hrvatske medije koji bi preko leseva hodali samo za profit i dobrobit svojeg dupeta!!! Da li imaju dokaz ako takvu tvrdnju jadnoj zeni stavljaju na obraz??! SIGURNO NEMAJU, jer bi ga inace stavili na svijetlo dana, ali korupcija u ovoj drzavi radi svasta i obican smrtnik je gubitnik u startu. Draga Ana, zelim ti osobno od sveg srca da ti tvoj sin bude zvijezda vodilja prema snazi koju moras izvuci iz svakog dijela sebe i svog sina vratiti u majcin zagrljaj gdje mu i jeste mjesto. Oni koji ti zele zlo, neka istrune u svojoj bjesnoci i pojedu sami sebe jer mislim da im i dragi Bog nemoze vise pomoci. Dovoljno su kaznjeni sta zive sa samim sobom.Drzi se i misli na svog malog andjela...!!

  • malenozlo 19.06.2008.

    Pa šta i da ima, bolje nego da nađe nekog kretena koji će je mlatititi kao vreću, kao onaj prvi \"mamin anđeo\". A to što dijete odgajaju ljudi koji su odgojili nasilnika je glupost, kako su dali roditeljima od Kihalića da odgajaju djecu, iako je on hladnokrvno ubio 3 žene. Pa di je tu onda pravda i logika.

  • toyota 19.06.2008.

    pustite ženu na miru i bavite se super silvom i sličnima,,,a šta je trebala trpiti zlostavljanje.nedaj se ane

Komentiraj...
Vidi sve komentare