To je to što me zanima!

Majke Srebrenice prozvale Milanovića: Kakve to političke igre igrate, kakve izjave dajete?

Majke Srebrenice okupile su se u subotu točno u podne na tuzlanskom Trgu žrtava genocida u Srebrenici. Odale su počast više od 7000 žrtava i prosvjedovale protiv Milanovićevog stava da nije 'svaki genocid isti'
Vidi originalni članak

Majke Srebrenice prozvale su na Twitteru predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića zbog njegovih izjava o genocidu. 

- Gospodine Milanoviću, jeste li posjetili Memorijalni centar u Potočarima i grob Rudolfa Hrena, Hrvata iz Srebrenice, koji je ubijen u genocidu kao i naši najmiliji. Jeste li čuli za njegovu majku Barbaru, koja je deportirana iz Srebrenice zajedno sa nama, koja je umrla, a i koja je sahranjena u Srebrenici - pitale su Majke Srebrenice Milanovića na Twitteru. 

REAKCIJE Političar iz BiH kazneno prijavio Milanovića zbog njegove izjave o genocidu u Srebrenici

- Rudolf je, ponavljam, ubijen u genocidu, a njegova majka Barbara protjerana. Borila je se s nama za istinu i pravdu do posljednjih dana svog života. Zato vas pitamo - kakve ono izjave dajete? Kakve političke igre igrate? - napisale su. 

- Borite li se za hrvatski narod, a ne znate za sudbinu obitelji Hren? Zato vas pozivamo sa ovog mjesta da nas ostavite na miru, zaobiđete nas, a svoje političke igre igrajte na drugom mjestu - dodale su. 

Majke Srebrenice okupile su se u subotu točno u podne na tuzlanskom Trgu žrtava genocida u Srebrenici, javlja Radio Sarajevo. Odale su počast više od 7000 žrtava i prosvjedovale protiv Milanovićevog stava da nije "svaki genocid isti". 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • najiram 10 13.12.2021.

    ma to  mu  ja  sve  od  čudnog  praha  koji  mu  je  donio  dodik...

  • nokia8 12.12.2021.

    Milanovic je rekao samo istinu o srebrnici.

  • 12.12.2021.

    Nevjerojatno u što se je milanović pretvorio zadnjih dva mjeseca. Zajedno sa vladom pretvara drzavu u privatni freak show.

Komentiraj...
Vidi sve komentare