To je to što me zanima!

Majku i kćer koje su htjele se ubiti šalju na psihijatriju

Nakon smrti Marine Vidas (40), sestra Marija (46) i majka Lada (67) pokušale su se ubiti u stanu u Bakru. Dan kasnije su stabilno u riječkoj bolnici
Vidi originalni članak

Lada Vidas (67) i njena kćer Marija (46) su stabilno i tijekom dana će ih prebaciti na odjel psihijatrije sa jedinice intenzivnog liječenja u riječkoj bolnici. Još se ne zna koliko će ih zadržati na odjelu psihijatrije, doznaje se od dežurnih liječnika s intenzivne njege.

OTROVALE SE UZ MRTVO TIJELO
Marina Vidas (40) preminula je u stanu u Bakru u noći na subotu. Navodno je bolovala od raka. Njeno tijelo našla je patronažna sestra koja je došla obići pacijenticu. Pored tijela nepomično su ležale Lada i Marija Vidas. Shrvane gubitkom voljene kćeri i sestre popile su nepoznatu količinu tableta. Susjedi kažu da su njih tri bile jako vezane i da su živjele zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • moha051 03.05.2009.

    Nemogu susjedi pomoći nekom ko ne želi primiti pomoć !! Sve tri žene bile su povučene i nisu se previše družile sa susjedima. Ne opravdavam pokušaj suicida ali vjerojatno nisu mogle podnijeti još jednu smrt voljene osobe.

  • kalimeroNa2 03.05.2009.

    Kako smo samo pismeno obdareni....

  • buzdovan 03.05.2009.

    A da malo posložite riječi u naslovu!? \"...koje su htjele se...\"!? Sada slijedi brisanje zbog \"nepoštivanja pravila komentiranja\". Jer, ne smije se komentirati novinarska nepismenost, kako misaona tako i gramatička...

Komentiraj...
Vidi sve komentare