To je to što me zanima!

Makaranka (69) koju je srušila bura preminula u KBC-u Split

Makaranka Bistra Spasov (69) koju je 8. veljače ove godine orkanski udar bure bacio na pod ispred jednog makarskog hotela, iz kojeg je izlazila, preminula je
Vidi originalni članak

Makaranka Bistra Spasov (69) koju je 8. veljače ove godine orkanski udar bure bacio na pod ispred jednog makarskog hotela, iz kojeg je izlazila, preminula je u srijedu u KBC-u Split, javlja Slobodna Dalmacija.

Spasov je usljed naleta orkanske bure pri padu zadobila teške ozljede glave, krvarenje u mozgu, hematom na jetri, kao posljedicu udarca uzrokovanog padom, lomove kostiju lica, te djelomično polomljen sedmi vratni kralježak, a zadobila je i prijelome prsne i lumbalne kralježnice. 

Ovo je drugi smrtni slučaj zbog bure u Makarskoj. Prije 23 godine mlađu ženu je vjetar na Rivi podigao i zakovitlao u zrak, a pri padu je  udarila glavom o kameni rub povišenog đardina. Od težine ozljeda je preminula.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nikluk20 02.04.2015.

    makarska je na takvoj finoj padini, od makra se fino zakovitla bura i dok dođe do dole ima takvu snagu da može i odraslog čovjeka dignuti u zrak....

  • Pancho 02.04.2015.

    Jadna žena... :((

  • spen 02.04.2015.

    opreza nikad dosta .. čuvajte se jer ni doktori nisu svemogući

Komentiraj...
Vidi sve komentare