To je to što me zanima!

Makarska: Priveli tri đaka, policajac u gužvi ozlijeđen

Policija je u Makarskoj privela tri maturanta. Oni su divljali ispred škole. Jedan je policajac u gužvi ozlijeđen. I u Zagrebu su priveli nekoliko učenika
Vidi originalni članak

Policija je u utorak u Makarskoj privela tri maturanta. Oni su divljali ispred škole. Jedan je policajac u gužvi lakše ozlijeđen. U PU splitsko-dalmatinskoj kažu da su maturante priveli zbog narušavanja reda i mira.

JOSPOVIĆ NA BUNDEKU NIJE PROVJERAVAO KĆER
Maturante je u utorak na jezeru Bundek u Zagrebu posjetio i predsjednik Ivo Josipović. Još dok je bio s druge strane ograde maturanti su ga počeli pozdravljati. Ubrzo su se svi htjeli s njim fotografirati i nastala je gužva. Josipović je bio strpljiv i fotografirao se sa svima. Njegova kćer Lana je maturantica XV. gimnazije pa su ga novinari pitali da li je došao u kontrolu. Predsjednik je odgovorio kako se ne bi usudio. Zanimalo ih je i pije li njegova kći alkohol, a Josipović je rekao da ona zna što se smije, a što ne. Na pitanje kako je bilo na njegovoj 'norijadi', Josipović je kazao da se nije napio, ali da je bilo onih 'koji su pogriješili'. 

PRIVELI MATURANTA JER JE VRIJEĐAO SDP
Dok je Ivo Josipović bio na Bundeku policija je privela maturanta Srednje tehničke škole Faust Vrančić, jer je vikao: SDP ped..., Hrvatsku ste sje....' Zaštitari su ga molili da se smiri, no on je i dalje divljao pa ga je policija strpala u 'maricu' i odvezla. Malo kasnije priveli su još jednog mladića (22). Vrijeđao je i nasrnuo na policiju. Nije poznato je li i on maturant ili se pridružio proslavi na Bundeku. Obojica mladića bila su pijani.
Zagrebačka policija privela je i jednog profesora (43) jer ih je vrijeđao i omalovažavao. U postaji je 'napuhao' 2,25 promila.

HITNA UDARILA MATURANTA NA PRUZI
Zagrebačka policija je izvijestila kako su maturanti oštetili tri tramvaja, od kojih je najviše demolirana jedna 'trinaestica' kojoj je razbijeno bočno staklo. Priveli su nekoliko učenika, ali nisu utvrdili tko je kriv za oštećenje tramvaja. Oko 10 sati maturanti su posipali brašno i kečap u ZET-ovom autobusu. Jedan mladić je zbog pijanstva završio u bolnici Dubrava, a drugi na Rebru. Po jednu djevojku su morali doći roditelji u policijsku postaju jer je 'napuhala' 0,93 promila alkohola. Učenika (19) je oko 11 sati udarilo vozilo Hitne pomoći dok je hodao po tramvajskoj pruzi. Prevezli su ga u bolnicu u Dubravi i još uvijek nije poznato u kakvom je stanju.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • meukow 18.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Maya25_1 18.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • shotica 18.05.2010.

    ovaj profesor je najžešći, haha... mrtav pijan!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare