To je to što me zanima!

Ovaj čovjek je upao u Sobranje: 'Braćo Hrvati, pomozite nam!'

Među huliganima koji su u četvrtak navečer nasilno uletjeli u makedonski parlament u Skoplju ušao je muškarac s majicom s natpisima HOS "Za dom spremni".
Vidi originalni članak

U četvrtak navečer u makedonski su parlament ušli članovi pokreta 'Zajedno za Makedoniju', poprilično nezadovoljni izborom Talata Džaferija iz albanske partije DUI za predsjednika Sobranja. Oni su prekinuli sjednicu te počeli napadati zastupnike usred čega je ozlijeđeno oko stotinu ljudi. 

Hrvatskoj javnosti za oko je posebno zapeo bradati huligan u HOS-ovoj majici. Na društvenim se mrežama predstavlja kao Vlado Georgiev Chernozemski, a na Facebooku je prije nasilnog upada u parlament pozvao i 'sunarodnjake hrvatske nacionalnosti da pomognu braći Makedoncima u očuvanju integriteta makedonije'. 

Osim toga, na njegovom se profilu može zateći sve od hrpe fotografija s ćiriličnim natpisima, linkova na pjesme Marka Perkovića Thompsona do poziva na linč Albanaca. 

 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • 01.05.2017.

    Ovakovi tekstovi plasiraju se namjerno , jer ako do cega dodje kao sto smo culi puno puta odma se kaze nasi srbi su ugrozeni moramo ih stititi (neznam od koga) i pod tim motom evo nas na jadranu to je bolna tocka a nikakva ugrozenost srba u hrvatskoj , ili je Vucic u svom zadnjem govoru nesto drugo mislio?

  • Zavrzojle 30.04.2017.

    Kulturan neki gospodin.Kaj je i taj celavi jadni seronja jos jedan od velikih branitelja.

  • onoka 29.04.2017.

    E i? Koga to briga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare