To je to što me zanima!

Malena Ema (7) je stabilnije, ali život joj je i dalje ugrožen

Na mjestu gdje je kamion pokupio djevojčicu i jučer je bila nesreća. Gradonačelnik Kutine Rudić u petak je pozvao državu da im pomogne u izgradnji nogostupa
Vidi originalni članak

Liječnici Klinike za dječje bolesti Zagreb i dalje čine sve što je u njihovoj moći da spase malenu Emu, na koju je u petak ujutro naletio kamion u Šartovcu kod Kutine.

Iako je zdravstveno stanje djevojčice sada stabilnije nego prije nekoliko dana, ona je još u opasnosti. Vozač kamiona na pješačkom prijelazu zahvatio je njezinu torbu i povukao je pod kamion. Očevici su kazali da je kotačima prešao preko nje.


Mještani Šartovca ogorčeni su jer uz cestu nema pješačke staze, a automobili jure kao ludi. Kako javlja Kutina news, na istom je mjestu došlo do nesreće i jučer.

Ne zna se je li netko stradao. Gradonačelnik Kutine Andrija Rudić u petak je pozvao državu da im pomogne u izgradnji nogostupa na opasnoj dionici te ceste.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ッi シ 12.04.2016.

    nadam se da ce mala se oporaviti I sve biti uredu..da bi se pitala dijeca od gradonacelnika ili malo viseg...odmah bi se napravila pjesacka I zebra I sve ostalo...znamo kako to ide u hr..

  • batmen 12.04.2016.

    koliko košta nogostup?a koliko košta pratnja za rainera na skijanje?

  • fantazist 12.04.2016.

    Svi političari su isti. Narod konstantno plaća a novaca nikad nema. Treba nahraniti rodbinu i stranačku mašineriju a mala Ema postaje samo statistika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare