To je to što me zanima!

Maleni Dominik će uskoro imati normalno djetinjstvo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prošlo je skoro mjesec dana od operacije tumora i Dominik Krijan (3) jede lakše i bez bolova. Novac je skupljen u akciji koju su pokrenuli 24sata
Vidi originalni članak

Bananko čokoladice brzinom svjetlosti nestaju u Dominikovim ustima. Prošlo je gotovo mjesec dana od operacije tumora u Berlinu i Dominik Krijan (3) napokon jede lakše i bez bolova.
U akciji koju je pokrenula redakcija 24sata skupljen je novac za ovog dječaka sa zagrebačkog Kozari boka koji je na licu imao rijedak tumor. Liječnici u Hrvatskoj nisu mu sa sigurnošću mogli postaviti dijagnozu pa su građani nakon teksta o Dominiku uplaćivali novac te pomogli Daliborki i Saši da odvedu sina u Berlin, najprije po dijagnozu, a potom i na operaciju. Dominika su berlinski liječnici operirali 23. veljače i uklonili mu više od 90 posto limfnog tumora. Lice mu je još natečeno od operacije, a za četiri do šest mjeseci oteklina će potpuno splasnuti. Malog Dominika čeka još jedna operacija zatezanja mišića na licu, a redovito mora ići i na injekcije u Berlin.
Dosadašnji odlasci u Berlin i Dominikova operacija stajali su više od 100.000 kuna, a ukupno je prikupljeno oko 220.000 kuna. Zbog svih budućih odlazaka u Njemačku i sljedeće operacije obitelji Krijan će i dalje biti potrebna pomoć dobrih ljudi.

DOMINIK ĆE USKORO IMATI NORMALNO DJETINJSTVO
Dominik je jako druželjubiv, a kad mu lice zaraste, napokon će kao i druga djeca moći u vrtić. Do sada to nije smio jer su mu djeca mogla ozlijediti tumor koji je krvario i bio bolan. Svi koji Dominiku žele omogućiti normalno djetinjstvo novac mogu uplatiti na račun ZABA-e 3216206625, a za uplate iz inozemstva upisati HR0823600 003216206625.

OTEKLINA NA LICU ĆE NESTATI ZA 4 DO 6 MJESECI
Dominikovo lice još je natečeno nakon operacije. Za četiri do šest mjeseci oteklina će potpuno splasnuti.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • audrey 19.03.2009.

    Ajd bas mi je drago....cesto sam se pitala sta li se s njim dogadja i sad ovako lijepe vijesti.....super !!!! Samo naprijed !!!

  • MOSTARACcro 19.03.2009.

    dao bog da bude zdravo, i da imadne sto bolji i zdraviji zivot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • memory 18.03.2009.

    TO MALENI!!!!! Puno zdravlja i sreće tebi i tvojim roditeljima, a i svima koji su na bilo koji način pomogli Želim ti dug, lijep, zdrav i bezbrižan život

Komentiraj...
Vidi sve komentare