To je to što me zanima!

Mali razred velikog srca: Djeca pokrenula humanitarnu akciju

Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može: Prijatelji iz razreda skupljaju pomoć za bolesnog Antu Jovića (9). I to samo kako bi se on uvijek iskreno smijao
Vidi originalni članak

Dragi Ante, volimo te mi, pravi prijatelj si ti, pjevali su nježno učenici 3. a razreda dubrovačke OŠ Mokošice.

Prijatelji su iznenadili Antu Jovića (9). Dječak je rođen prerano zbog čega cijeli život ima motoričke smetnje. Pri porođaju je umro njegov brat blizanac, a Antu su liječnici jedva uspjeli spasiti.

Svakodnevnom rehabilitacijom postigao je golem napredak. Dokazao je svima da neće živjeti kao biljka. No Antini roditelji su se najviše bojali kako će im sin biti prihvaćen kad krene u školu. Malena srca puna ljubavi otjerala su sve njihove strahove. Iako dječaku profesori dolaze kući, na glazbeni i likovni ide u školu, a ne propušta ni izlete s razredom. S njima slavi i rođendane. Mališani ne samo da su ga prihvatili nego su pokrenuli humanitarnu akciju “Dubrovačka rijeka dobrote”. Prikupljaju novac za njegovu terapiju.

- Dobri ljudi koji pomažu daju nam snagu i hvala im na tome - rekli su roditelji Mare i Luka Jović.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • vladok26 28.10.2012.

    Osobno poznam obitelj,prijatelji i kumovi smo,prekrasni ljudi,divna obitelj,njihova žrtva i trud za Antu ne mogu se izmjerit.Rezultati koji su postignuti nisu posljedica brige onih koji bi o tome trebali brinuti,nego su posljedica truda njegovih roditelja i da se ne zaboravi i njegove babe Luce.

  • vladok26 28.10.2012.

    možete naći adresu u telefonskom imeniku ul je bartola kašića mokošica

  • ijamoramneštoreći 28.10.2012.

    Naježim se, baš lijepa priča...vidi se da još ima dobrih ljudi... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare