To je to što me zanima!

Mališani poručili Vladi: 'Kad se male ruke slože, sve se može!'

Grupa mališana prolazeći pored zgrade Vlade zapjevala je poznatu pjesmicu "Kad se male ruke slože" i time, sasvim slučajno, poslala prigodnu poruku našim dužnosnicima
Vidi originalni članak

U svjetlu sve većih tenzija na relaciji Domoljubna koalicija i Most te najave mogućeg preslagivanja unutar Vlade, jutros je grupa mališana prolazeći pored zgrade Vlade zapjevala poznatu pjesmicu "Kad se male ruke slože" i time, sasvim slučajno, poslala prigodnu poruku našim dužnosnicima.

Pjesma koja govori o zajedništvu itekako bi im mogla poslužiti kao inspiracija i vodilja u nadolazećim mjesecima. Umjesto međusobnih prepucavanja i tužakanja tko je za što kriv, trebali bi se ugledati na ovu skupinu školaraca koji od malih nogu uče što znači funkcionirati kao složan i jedinstven kolektiv.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • cajger 21.04.2016.

    24 h , je li vam možda poznato da je djecu zabranjeno koristiti u političke svrhe

  • Splico39 21.04.2016.

    E,moja dico,za kojih 15-20 godina,90%vas će živit negdi u inozemstvu,a zašto, pa jer zato šta do tada naše lipe domovine više neće bit. Ovi"domoljubi"će sve uništit.

  • Kor - Jan - Dar 21.04.2016.

    Ne bih baš rekao da su djeca poručila samo Vladi: "Kad se male ruke slože, sve se može!" Vlada ko vlada, ko i svaka koju je Hrvatska dosad imala. Prije mi se čini da je poruka namjenjena odraslima koji NE REAGIRAJU na sve glupsti, skandale, legalizirano pljačkanje, posvemašnje financijsko guljenje vlastitih građana,,,,,,,,,, i sva druga sr*** koje su SVE dosadašnje vlade priuštile i provode nad vlastitim građanima.... E sad, a kako treba regirati, ponovno će pitati neki. Pa samo glasanjem svakih 4, pet godina za jedne te iste poslije čega je uvijek gore, sigurno ne. Za masovne izlaske na ulice, na Markov Trg u metropoli, pred sjedišta HDZSDP-ea, pred ministarstva,,,,,,,,,, koliko god bude trebalo i dok god bude trebalo,,, pretpostavljam da će večina vas reči da to ničemu ne vodi ili da vodi daljoj destabilizaciji Hrvatske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare