To je to što me zanima!

Malo ulaganje, a velika korist: Osigurajte sebi mirnu starost

Ako vam se zbog neke nezgode, neočekivanog kvara ili provale u stan nagomilaju još veći troškovi, kako to namiriti od već male mirovine? Postoji rješenje...
Vidi originalni članak

Loš položaj većine umirovljenika u Hrvatskoj danas je teško popraviti. Mnogi bi željeli u umirovljeničkim danima uživati u plodovima svojeg rada, druženju s djecom i unucima. 

Iako brojni umirovljenici jesu vlasnici nekretnine u kojoj stanuju, zbog malih primanja problem im je samostalan život i trošak kojeg on donosi iako je lijepo imati svoj mir i prostor u kojem mogu ugostiti najmilije.

I sama pomisao na mirovinu u Hrvatskoj izaziva neugodan osjećaj, a dulji radni vijek prema sadašnjem stanju ne obećava svjetliju budućnost. Još ako vam se zbog neke nezgode, neočekivanog kvara ili provale u stan nagomilaju još veći troškovi, kako to namiriti od male mirovine kada i svakodnevni troškovi života predstavljaju toliko opterećenje na kućni budžet?

Postoji rješenje - osiguranje imovine, životnog prostora kojeg ste stekli tijekom života, a želite ga očuvati i u krajnjem slučaju ostaviti djeci ili unucima na korištenje. Osim što će vam dati sigurnost, trošak i nije tako velik kako se čini, a blagodati će vam se višestruko isplatiti. 

Osigurajte svoju imovinu već danas! Saznajte više

Idi na 24sata

Komentari 23

  • jura1980 26.05.2015.

    Vec nam je osigurao Milanovic!!!

  • bumba123 26.05.2015.

    bit ce pravo cudo ako cu ziv docekat mirovinu

  • Kleopatra ❤ 26.05.2015.

    imam jednu staru teticu ,jako je pametna i bistra . i kaže meni ona pred neki dan e da sam ja znala kako je starost ružna i teška nikad nebi ostarila :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare