To je to što me zanima!

Maloljetna majka iz Španjolske ostavila oca (13) svoga djeteta

Djevojčica Elena (10) iz Rumunjske više ne želi imati posla s dječakom (13) s kojim je zatrudnjela. Ostavila ga je prije nego li je otputovala u Španjolsku gdje je rodila
Vidi originalni članak

Rumunjska djevojčica (10), koja živi u Španjolskoj, prekinula je vezu s dječakom (13) koji je otac njezina djeteta. Elena je prošli tjedan prirodnim putem u Jerezu rodila kćer Nicolettu. Curica je prije tri tjedna iz Rumunjske doputovala u Španjolsku kako bi rodila i prisustvovala obiteljskom vjenčanju. Elena i njezina obitelj trenutno žive kod rođaka u španjolskoj pokrajini Lebriji. 

- Elena i Nicoletta ostat će u Španjolskoj jer je prekinula vezu s ocem djeteta. Sretna je zbog djeteta, a i mi zajedno s njom. Ne doživljavamo to kao neku veliku dramu. Takve stvari su normalne u našoj zemlji - rekla je Elenina baka Olimpia. 

Socijalne službe još razmišljaju hoće li Nicoletta ostati s majkom. Španjolska ministrica jednakosti i socijalne skrbi Micaela Navarro ističe kako su za slučaj maloljetne majke čuli tek tri dana nakon poroda. 

- Najbitnije je da su i majka i curica dobro i da se brinu za njih - rekla je ministrica.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • maso 08.11.2010.

    ništ čudnoga za cigane

  • user_49663 08.11.2010.

    U našoj zemlji je to normalno..kaže !!??!!! Ti stara moja ne živiš na istom planetu ko ostali..!! TO NIGDJE NIJE I NIKAD NEĆE BITI NORMALNO!

  • tatamlata 08.11.2010.

    Starija je ona. Mislim da 10 godina "ima" zato da bi roditelji duze cicali doplatak od drzave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare