To je to što me zanima!

Maloljetnici ga unakazili jer im nije htio dati mobitel i novčanik

Vedranov otac je u šoku, a na Facebooku je objavio i fotografiju pretučenog sina. Policija je uhitila napadače (15 i 17) koji su mladiću (21) ukrali mobitel i novac
Vidi originalni članak

Vedrana Lukmana (21) iz Varaždina sinoć su u Koprivničkoj ulici brutalno pretukla dvojica maloljetnika stara 15 i 17 godina. Lice mu je unakaženo, puno šavova, a tijelo puno masnica...

Vedranov otac je u šoku, a na Facebooku je objavio i fotografiju pretučenog Vedrana uz komentar: "Ovo je moj sin Vedran. U noći se vraćao s prijateljicom kući. Zaustavili su ih petorica mladića. Tražili su ga da im da mobitel i novčanik. Nakon što je to odbio ostavili su mu uspomenu koju vidite na slici..."

Vedran je u trenutku napada bio u društvu djevojke koju su kako doznajemo napadači pustili na miru. Od Vedrana su pak tražili novac i mobitel koje im on nije želio dati, nakon čega su ga napali. Njegov otac nam je kazao kako je Vedran nedavno bio na operaciji bruha pa se od napadača nije ni pokušavao braniti, već je samo pokušavao zaštititi mjesto na trbuhu koje još nije bilo do kraja zaraslo.

- Možda bi bilo bolje da im je odmah sve dao, jer ovako su mu samo ostali ožiljci za cijeli život. To je strašno, a najgore od svega je da su to učinila djeca - kazao nam je Vedranov otac. 

Inače, varaždinska policija je uhvatila Vedranove napadače protiv kojih će podnijeti kaznenu prijavu zbog razbojništva nadležnom Državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 479

  • Ralc 23.08.2014.

    Imam taj osjecaj kao da su zasticeni kao necija vrsta zivotinje,koji samo dobivaju socijalnu,zato sto se razmnozavaju...ma fujjj mamu vam hebem,za mene su oni obicna gov*na koji su kriminalni i rade nered kako njima odgovara! Ma sve bih ja deportirao van!

  • Ralc 23.08.2014.

    Ovi romi samo nered rade i vecina ih je kriminalno,zato ih ne postujem!!!

  • Ralc 23.08.2014.

    Ajde 24sata sto niste naveli da su to romi bili?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare