To je to što me zanima!

Maloljetnik autom pokosio par: Žena umrla, muškarac kritično

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dogradonačelnik D. Stubice je sa suprugom hodao nogostupom. Na njih je naletio vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće. Priveli su ga. Riječ je o maloljetniku
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u Donjoj Stubic i u subotu u 21.35 sati poginula je Jelena Mihanović Tepeš (32) , a njezin 33-godišnji suprug Luka Tepeš ima teške tjelesne ozljede opasne po život. Za njega se bore liječnici u Traumatološkoj bolnici u Zagrebu gdje su ga prevezli kolima Hitne pomoći.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tepeš je inače dogradonačelnik Donje Stubice.

Bračni je par hodao nogostupom Topličkom ulicom. Na njih je velikom brzinom naletio vozač automobila koji je pobjegao s mjesta nesreće. Žena je odmah preminula od ozljeda, a muškarca je automobil odbacio 20-ak metara dalje u susjedno dvorište.

Očevici su pomogli policiji koja je temeljem njihovih informacija o automobilu u nedjelju u jutarnjim satima pronašla vozača za kojeg sumnjaju da je pregazio bračni par i pobjegao. Priveli su ga, a riječ je o maloljetniku koji je ukrao automobil.


Idi na 24sata

Komentari 286

  • NEBITNO KOJE 10.01.2021.

      **** Admin **** : Postovani, molimo vas ukoliko imate pricu, javite nam ju na mail: reporter@24sata.hr. Lp

  • HR nesrece 16.01.2015.

    Mali je kriv,ali kako bi se vi osjecali da ste njegovi roditelji!?Njima sigurno nije lako,a ni obitelji Tepeš.Moje saucesce.

  • Dacianer 12.01.2015.

    Sućut obitelji !!! Opet dokazano da je naš sustav zakazao. Mali odavno poznat institucijama i ništa se preventivno ne poduzelo. Za šta ste plačeni ? I ljep pozdrav njegovim roditeljima šta su 200 % zakazali u odgoju djeteta. Poznat klinac upropastijo svoj i tuđi život. Nadam se da če se nači sudac koji ima muda da mu izrekne čim strožu kaznu i doživotnu zabranu polaganje vozačke. POZZ

Komentiraj...
Vidi sve komentare