To je to što me zanima!

Maloljetnik je puškom ranio muškarca i pucao u punu kuću

Maloljetnik je pucao i prema kući ranjenog muškarca u kojoj je bilo više njegove članova obitelji. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Uhićen je i 20-godišnjak
Vidi originalni članak

Svađa u Međimurskoj županiji zamalo je tragično završila. U subotu oko 18 sati 20-godišnjak i maloljetnik prvo su se verbalno, a potom i fizički sukobili s 37-godišnjakom iz istog sela.

Dvojac je otišao do obližnjeg šumarka u kojem su sakrivali pušku koju su posjedovali bez dozvole i vratili se u dvorište. Stariji je uperio pušku prema 37-godišnjaku i pokušao pucati, no oružje je bilo zakočeno. Pušku je potom uzeo maloljetnik, otkočio je i rafalnom paljbom ispalio više komada streljiva. Jedno je pogodilo 37-godišnjaka u ruku i lakše ga ozlijedilo. Maloljetnik je potom pucao prema kući ranjenog muškarca u kojoj je bilo više njegove članova obitelji. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Meci su probili vrata i zabili se u zid kuće.

- Počinitelji su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske i protiv njih podnijet će se kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu radi kaznenih djela pokušaja ubojstva, dovođenja u opasnost života i imovine i nedozvoljeno posjedovanje, te izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari - kažu u PU međimurskoj.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Putschi 23.07.2013.

    Da ih nismo stoljecima prtjerivali i natjerali na rub drustva nedajuc im nikakve sanse da od njih nesto postane , nebi sad bili problem drustva i bili kakvi jesu. Bravo i dalje tako da i nasoj dijeci predamo taj problem u nasljedje slijedecih stotinjak godina !!

  • Renaldo 23.07.2013.

    Imam neki osjećaj da se ovdje radi o sukobu-obračunu između roma, ili se varam?

  • laky145 22.07.2013.

    koji explozivni tvari ako su pucali iz puske....hebem vas neskolovane.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare