To je to što me zanima!

'Mama, zovi policiju. Reci im gdje sam. On stiže. Umrijet ću'

Eddie Justice (30) je za vrijeme napada na gay klub u Orlandu bio u toaletu. Kontaktirao je majku putem SMS poruka i molio je da mu pomogne. Potvrđen je kao jedan od ubijenih
Vidi originalni članak

Računovođa Eddie Justice iz Orlanda jedan je od 50 ubijenih u pokolju u klubu Pulse, potvrdila je policija. 

Za vrijeme napada nalazio se u wc-u, potpuno prestravljen slao je majci poruke, pisao kako je voli i da zna da će umrijeti. Mina Justice, majka preminulog mladića, čekala je ispred kluba kako bi saznala sudbinu svog djeteta i ispričala novinarima svoju tužnu priču, prenosi Daily Mail.

Rekla je da se skrivao u ženskom toaletu. Majka i sin su razmijenili nekoliko poruka u kojima je sin tražio od majke da pozove pomoć. Očajna majka otrčala je do kluba i nadala se da će njen sin preživjeti. Eddie joj je u međuvremenu poslao poruke: "Zovi ih, mama. Sad. Reci im da sam u wc-u. On dolazi. Umrijet ću."

Nakratko je uspjela razgovarati s njim, čula je nekoliko ljudi koji plaču, a sin joj je rekao da ih ubojica drži ko taoce.

Mina je proživljavala pakao dok je čekala vijesti, ali nažalost, njena najgora noćna mora se obistinila i njen sin Eddie je potvrđen kao jedna od žrtava pokolja.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 150

  • audi 2.0 13.06.2016.

    Cemu sluze zenski wc-i u gay klubu ?

  • bistrijan 13.06.2016.

    najveći ubojica ritopikačaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • jakolishe 13.06.2016.

    zasto narod ne voli gayeve ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare