To je to što me zanima!

'Mami sam iz Kanade naručila Podravkin paket da ne izlazi'

Podravkini paketi mogu se naručiti online. Pošaljite ga nekom svom ili naručite za sebe kako bi smanjili potrebu izlaženja iz kuće. Danica ga je naručila u Kanadi te poslala majci koja živi sama u Slavonskom Brodu
Vidi originalni članak

Moja mama je trebala sad već biti kod mene u posjetu, kao i svake godine. No zbog ove situacije se nećemo vidjeti dulje, kaže Danica koja već osam godina živi u Kanadi.

Jako ju brine situacija s koronom i kako kaže, ne želi da mama izlazi iz kuće više nego što je potrebno.

- Čim sam vidjela da Podravka dostavlja pakete svanulo mi je. Mama ima 66 godina i živi sama u Slavonskom Brodu. Kako se ne smije van, a iskreno niti ne želim da se izlaže nepotrebnom riziku, ovo mi je došlo savršeno. Postavila sam im pitanje na Instagramu mogu li dostaviti paket ako ga naručim iz Kanade, odmah sam dobila odgovor i za dva dana paket je već bio kod mame - zadovoljno nam je ispričala Danica.

Brižna kćer poslala je majci Podravkin paket za velike u kojem je glavnina sastojaka za ručkove i deserte. Mama je, kaže, jako zadovoljna i mirna neko dulje vrijeme. Grah, grašak, mahune, Vegeta, tuna, paštete, juhe, pasirana rajčica... Sve to ostavlja brojne mogućnosti za raznovrsne obroke, a tu su još pekmezi, pudinzi i besplatna Lino lada duo za zasladiti se.

Podravkina 'Pošiljka sa srcem' u ovom je slučaju bila upravo to. Injekcija ljubavi sa 10.000 km udaljenosti. Naručivanje je jednostavno, na zutiklik.hr, a mogućnosti su brojne. Možete birati između paketa od 300, 500 i 800 kuna te onih za velike, za male ili mješovito. Paketi za male razlikuju se po tome što sadrže više Lino proizvoda. Cijene proizvoda su najniže redovne, koje se mogu pronaći u dućanima, a paketi su spremljeni i dostavljaju se po najvišim higijenskim standardima.

Obzirom da stiže Uskrs, možda je pravo vrijeme za iznenaditi nekoga raznovrsnim paketom, koji, u ova vremena, čuva ne samo vaše vrijeme već i zdravlje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 09.04.2020.

    Nije hahaha vec je istina paket je narucen iz Kanade tako da mogu naruciti svi....

  • Demetra 08.04.2020.

    Zašto ne piše Sponzorirani članak?

  • X Æ A-12 07.04.2020.

    Kao da je bitno tko i od kuda plaća. Bitno je da je plaćeno i da postoji adresa dostave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare