To je to što me zanima!

Mamić bi bio gradonačelnik jer je "socijalno osjetljiv"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić smatra da bi bio dobar gradonačelnik Zagreba. riješio bi gradnju stadiona, bolnice i aerodroma
Vidi originalni članak

Nisam još sto posto siguran da ću se kandidirati za gradonačelnika, ali na sljedeće lokalne izbore sigurno ću izaći sa svojom nezavisnom listom i onda ću ih sve pomesti, rekao je za Jutarnji list izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić. Dodao je da bi kao gradonačelnik Zagreba u 90 dana riješio pitanje tri projekta - gradnju sveučilišne bolnice, aerodroma i stadiona. Siguran je i da bi Zagrepčani bolje živjeli.
- Motiviralo me to što mislim da mogu pomoći građanima Zagreba da bolje žive. Ja sam socijalno najosjetljiviji čovjek na svijetu - ustvrdio je Mamić. Objasnio je kako je na ideju da se kandidira došao nakon nedavne rasprave u Gradskoj skupštini.
- Čuo sam što tamo u Skupštini priča nekakav zastupnik koji se zove Babić, a koji je došao u Zagreb tako da su ga izbacili iz vlaka. Kaže on da je čuo da se u Lučkom radi nekakav stadion, pa neka tamo igra Dinamo!? I onda sam shvatio da se moram politički angažirati - rekao je. Također smatra da u ostvarenju ciljeva ne bi zaustavila ni recesija.
- Donio bih strani novac i našu pamet i sve bih napravio. Pametni ljudi su sve smislili, ali nisu imali 'jaja' da donesu odluku - smatra Mamić i dodaje kako je Milan Bandić bio najbolji gradonačelnik u povijesti te da Zagrepčani mogu žaliti što su ga izgubili.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • annette 06.11.2009.

    ako bandić bude predsjednik, a mamić gradonačelnik, napuštam zemlju

  • prečko 06.11.2009.

    mamić, bandić kao i svi otali naši političari socijalno su osjetljivi samo za sebe i svoju obitelj. za ostale ih boli kurac!

  • dadolinjo 06.11.2009.

    Bandić predsjednik RH, Mamić gradonačelnik Zagreba, Malnar predsjednik Peščenice.....2020 godina - Bandić predsjedatelj Europske komisije, Mamić predsjednik RH, Malnar gradonačelnik Zagreba, Cigo predsjednik Peščenice....2025. godina - Bandić predsjednik konfederacije svemirskog vijeća mliječnog puta, Mamić uhićen zbog preprodaje kokaina zastupnicima europskog parlamenta, Malnar umro od ciroze jetre, Cigo predsjednik Republike Hrvatske :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare