To je to što me zanima!

Mamić o Modriću: 'Doveo sam ga kao izbjeglicu, a on se sad ne usudi reći lijepu riječ za mene!'

Mamić je, između ostalog, na presici govorio i o Luki Modriću te rekao kako ga voli kao otac sina te da je on nogometna i ljudska veličina. Doveo ga je, rekao je, iz Zadra kada je bio izbjeglica
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, pravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora za gospodarski kriminal i izvlačenje 116 milijuna iz Dinama, imao je izvanrednu presicu u Mostaru.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mamić je, između ostalog, na presici govorio i o Luki Modriću te rekao kako ga voli kao otac sina te da je on nogometna i ljudska veličina. Doveo ga je, rekao je, iz Zadra kada je bio izbjeglica sa 14 godina.

- Ja sam ga uzeo u Dinamo kao izbjeglicu, nikad u životu nisam dobio ulaznicu ili dres od njega. Ali ta veličina nema hrabrosti da sazove ovakvu presicu i kaže: 'Pa, bando jedna, ja znam da Mamić nije ništa ukrao.' Ja sam podizao Modrića na noge i doveo ga na ovu razinu - rekao je.

BJEGUNČEV ISPAD Reakcije na Mamića: 'Kriminalci na Balkanu drže presice, a ljude zatvaraju zbog pokvarenih jaja'

- Ja sam otišao po Kovačića u Linz i doveo ga u Dinamo, ja sam iz Dragovoljca doveo Brozovića. Danas njih trojica pronose slavu diljem svijeta, a nijedan se ne usudi reći lijepu riječ za mene jer bi bili zgaženi. Ja znam da me ti dečki vole i poštuju, ali boje se - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • simplicije23 21.06.2022.

    Pa Modrić je nakon Maminjovih eskapada i anexa tek prije koju godinu ušao u plus ...

  • tomicaf 21.06.2022.

    Modrić je trebo reč istinu na sudu a ne lagat da se ne sječa. U mojim očima je jako pao radi toga. Da je velik reko bi kaj je bilo.

  • antunsb1 20.06.2022.

    mamiću, ispadaš sve veća budala

Komentiraj...
Vidi sve komentare