To je to što me zanima!

Mamić potvrdio: Svjedočit ću uz međunarodnu pravnu pomoć

Mamićev odvjetnik Veljko Miljević objasnio je da Mamić iz Međugorja može svjedočiti kroz tri oblika: putem Ministarstva pravosuđa, diplomatskim putem i međunarodne policije
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić jedan je od svjedoka koji bi mogao biti pozvan da svjedoči oko afere SMS. On je uoči presude u lipnju javno pokazao sporne poruke zbog kojih je Franjo Varga uhićen prije mjesec dana. 

Kako javlja Dnevnik.hr, Mamić je iz Međugorja morati svjedočenje obaviti putem međunarodne pravne pomoći. Njegov odvjetnik Veljko Miljević objašnjava kako se to može izvesti. 

NE MOŽE MU NITKO NIŠTA Pogledajte kako se bjegunac Mamić ruga našem pravosuđu

- Putem tri oblika, načina izvršavanja pravne pomoći. Jedno je putem Ministarstava pravosuđa, drugo je diplomatskim putem, a tek treće je putem međunarodne policije, dakle, Interpola - kazao je Miljević. 

Očekuje se i da USKOK ispita i HDZ-ova Milijana Brkića. Za dnevnik Nove TV kazao je kako nije dobio nikakav poziv, no ukoliko ga dobije, odazvat će se "i ispuniti svaku dužnost, kao i svaki drugi građanin". 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • surivlaj 22.10.2018.

    Prchi li išta garonja?

  • POTPEC 22.10.2018.

    Ima i četvrti način. Da se vrati u državu kao pravi i pošteni Hrvat. Ali s obzirom da on nije pravi i pošteni Hrvat od tog načina nema ništa.

  • aJOJ_1 22.10.2018.

    Kako se odvjetnici senzibiliziraju sa svojim klijentima, bilo bi dobro da dijele i njihovu sudbinu. Ovako ispad da su samo dvolični.

Komentiraj...
Vidi sve komentare