To je to što me zanima!

Mamiću ukinuli presudu, a nećaku mu sude za sudar tvrdi da nije kriv

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zdravku Mamiću je po treći put ukinuta presuda. Optužen je za prijetnje bivšem pročelniku u Gradu Zagrebu, te uništenje službenog dokumenta
Vidi originalni članak

Mislavu Mamiću (25), nećaku izvršnog dopredsjednika Dinama počelo je suđenje. U veljači prošle godine je, tvrdi tužiteljstvo, skrivio prometnu nesreću u Sesvetama. Golfom se vozio Zagrebačkom cestom. Naletio je na prikolicu, koju je Opel Astrom vukao Vjekoslav Švigir (82). Na Astru je naletio kamion. Švigir je poginuo, a njegov sin i snaha su ozlijeđeni. Mamić je na suđenju rekao da se ne osjeća krivim. Na dan nesreće u policijsku je postaju došao tadašnji načelnik policije Marijan Tomurad kao i načelnik postaje. Mamić je navodno u Jedinici za zadržavanje imao povlašteni tretman, prenosi Večernji list.
U isto vrijeme, njegovu stricu Zdravku Mamiću ovih je dana po treći put ukinuta presuda, a cijeli slučaj će potkraj travnja ući u zastaru. Optužen je za prijetnje Miljenku Mesiću, bivšem pročelniku Zavoda za planiranje razvoja grada i zaštitu okoliša. Navodno je Mamić uništio i službeni dokument. Mesiću je prijetio jer mu nije izdao potvrdu bez koje nije mogao započeti gradnju nebodera, prenosi Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zlatko76 27.03.2009.

    Sramota. Živjelo Hrvatsko pravedno i nekorumpirano sudstvo !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare