To je to što me zanima!

Mamila ga porukama: Šerifova žena oralno zadovoljila dječaka

NEW YORK Svjedok je kazao da je vidio poruke koje je 29-godišnjakinja slala učeniku. Profesorica međutim ne prihvaća optužbe. Branit će se sa slobode
Vidi originalni članak

Profesoricu Dori Myers (29) koja je predavala sociologiju u srednjoj školu u četvrti Bronx u New Yorku optužili su za seksualno napastvovanje 14-godišnjeg učenika. Nagon što ga je namamila porukama, nagovorila ga je na odnos i pružila oralni seks.

Profesorica sociologije na saslušanju je odbijala optužbe, a do presude je puštena na slobodu uz zabranjen pristup djetetu. Nije poznato za koliki period zlostavljanja se optužbe odnose. 

Uhitili su je u kući gdje se najmanje jednom sastala s dječakom, a koja se nalazi na drugom kraju grada u odnosu na školu gdje je predavala.

Policiju je o slučaju izvijestio jedan od dječakovih kolega koji je navodno vidio i poruke koje je Myers slala 14-godišnjaku. O svemu mu se povjerio prije toga zlostavljani dječak.

Profesorica u školi radi od 2014. godine, a prije nikad nije bila optuživana. Muž joj je policajac i sve do optužbe njezin Facebook profil bio je pun pozitivnih fotografija i objava.

Nerijetko je pisala i na Twitteru, a tema su joj bili, među ostalim, i učenici. U objavi iz 2015. koja je sada obrisana, pisala je o tome kako joj učenici često komentiraju izgled, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • Plejada 22.01.2018.

    **** Admin **** : Poštovani, hvala vam na ukazanoj pogrešci. Ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka desno. Lp

  • MikiMrki0123 22.01.2018.

    Aha znači ovakvi su scenariji okej ,al kad je u pitanju profesor onda je on "stari perverznjak". Koji ste vi bolesnici u kometarima

  • Haen 22.01.2018.

    Jbg... Kad je u serifa pistolj mali....

Komentiraj...
Vidi sve komentare