To je to što me zanima!

Mamili bebe bombonima da pužu zagrebačkim trgom

Oko 30 djece pretrčalo je u subotu 20 metara dugu stazu na Cvjetnom trgu. Roditelji su ih slatkišima privukli do cilja na 12. maratonu beba
Vidi originalni članak

Smijeh i suze beba starih do dvije godine preplavile su jučer u 18 sati zagrebački Cvjetni trg. Oko 30 djece pokušalo je pretrčati 20 metara dugu stazu i doći do cilja na 12. baby maratonu. Roditelji te starija braća i sestre do cilja su ih mamili pokazujući im slatkiše, omiljene igračke i dude. "Neposlušne" bebe ipak nisu pale na roditeljske smicalice već su na startu legle na pod i nisu htjele ustati. Utrka je imala osam grupa, a mali pobjednici iz svake grupe osvojili su diplome za uspomenu. Klince su ipak najviše oduševili Kiki paketi prepuni slatkiša.
- Svoju Luciju (1,5) do cilja sam namamila mobitelom jer je luda za njim. Svaki dan oko kuće trči dvorištem, tako da je u dobroj formi i ovaj maraton je za nju bio pjesma - rekla je Ivana Mlinar-Horvat (30), čija je kći pobijedila u jednoj od grupa. Utrka beba dio je međunarodnog uličnog festivala Cest is d'Best. Brojni prolaznici nakon simpatičnih beba uživali su u nastupima plesnih škola za djecu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare