To je to što me zanima!

Mamina poruka iz zatvora na slikama: Sine, volim te

V.S. je zamolila drugu zatvorenicu, koja zna crtati, da joj naslika auto, motor i Spužvu Boba. Slike je poslala sinu (1) koji se jako razveselio vidjevši ih
Vidi originalni članak

Jesu li stigle slike koje sam poslala, pitala je jučer V.S. (28) Riječanku koja skrbi za njenog sina. Skrbnica ju je razveselila viješću da su slike stigle. Majka služi osam mjeseci kazne zbog posredovanja u preprodaji marihuane. Sa sinom se nije vidjela 27 dana, koliko je u zatvoru. Jednom tjedno telefonira sa skrbnicom i raspituje se za sina. Ne želi da je dječak čuje na telefon jer se boji da bi se rasplakao. Ni posjete u zatvoru još ne želi. Novo odvajanje bi, strahuje, dodatno traumatiziralo njenog sina.
- Htjela je razveseliti sina i zamolila je drugu zatvorenicu, koja dobro slika, da nacrta auto i motor, kojima se dječak rado igra, te Spužvu Boba, njegov omiljeni lik iz crtanih filmova. Te slike mu je onda poslala - rekla nam je Ana K., koja je dva tjedna dijelila ćeliju sa V.S. u zagrebačkom Remetincu. Majka je dobro pogodila koje će slike poslati dječaku.
- Silno se razveselio vidjevši slike. Pokazivao je na Spužvu Boba i vikao 'Bo, Bo’. Ipak, auto mu je najdraži. On u ruci drži autić kojim se igra, a drugom pokazuje na sliku auta - opisuje skrbnica dječakovu reakciju na slike.
Skrbnici su odlučili omogućiti dječaku da uvijek može gledati slike koje mu je poslala mama iz zatvora.
- Objesili smo ih na ormar u dnevnom boravku, u kojem se dječak najviše igra. Tako ih može gledati kad god poželi - kaže skrbnica.

MAMA JE VEĆ SEDAM DANA U POŽEGI
V.S. (28) prebačena je u srijedu 24. lipnja u zatvor za žene u Požegi. Već je odslužila gotovo mjesec dana od osmomjesečne kazne. O njenoj molbi za pomilovanjem će odlučiti komisija za pomilovanje predsjednika Stjepana Mesića. Zasjedanja komisije su tajna i ne smije se znati ni kada će se sastati. Dokumenti koje trebaju su spremni.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • jelena-37 01.07.2009.

    pretjerali ste sa ovom majkom i njenim sinom.st nije misla prije a ne sad sine volim te i itd sta je sa drugom djecom koji su ostali bez oba roditelja jel iko napiso ista o njima kad je izdrzala 28 dana jos ima otprilike 210 dana izdrzace i to sto nije misla prije.i prestanite pisat vise ima i bolniji tema i zalosniji od ovog naporno je jos i jos me nesto intersuje koliko joj daje 24 sata za reklamu.

  • LET 2 01.07.2009.

    Po meni tako treba zatvoriti i svaku prodavačicu na kiosku ili blagajni jer posreduju u prodaji cigareta koje sadrže nikotin,a to je droga i pitam se zašto nije ilegalno kad već marihuana jest. Malo trave nikog nije ubilo,a da su dosadni s njih dvoje-jesu.

  • marcelina 01.07.2009.

    ma kako vas nije sram koliko ste okrutni!!!!!vidila bi vas.........a koji kriminalci i ubojice i pedofili i silovatelji šeću gradom a ovakve se kažnjava ...pa siluješ ili ubiješ čovjeka pa te uz dobrog odvjetnika ili uz dobro vladanje puste za par mjeseci ma fuuuujjjj gadi mi se ovaj sud i pravosuđe i sramite se

Komentiraj...
Vidi sve komentare