To je to što me zanima!

Manijak na Savi? Vreba mlade djevojke i samozadovoljava se

Perverznjaka je zadnjih tjedana vidjelo više studentica. Posljednji put je napao u srijedu. Obično se skriva među automobilima i vreba djevojke koje se vraćaju same
Vidi originalni članak

Pojavio mi se pred očima i doslovno me pitao može li se zadovoljavati pored mene. Otišao je nakon što sam zaprijetila da ću zvati policiju, opisala je jedna studentica susret s manijakom.

Prema tvrdnjama studentice, bilo je to prije dva tjedna kod Studentskog doma “Stjepan Radić” u Zagrebu, popularno zvanog “dom na Savi”. Išla je prema dućanu izvan doma. Putem je primijetila, kako kaže, čudnog tipa koji joj je zapeo za oko jer je jako sporo hodao. U početku se preplašila da će je okrasti. Tad je izvadio “alatku” i počeo se dirati.

Uspjela je pobjeći do dućana i sve ispričala prijateljici, koja joj je otkrila da je imala slično iskustvo samo nekoliko minuta ranije.

Policija traži perverznjaka

U zagrebačkoj policiji potvrdili su da su 28. ožujka imali dojavu o sumnjivome muškarcu na toj lokaciji. Kako doznajemo, manijaka je dosad prijavila samo jedna studentica. Iznenadio ju je oko podne te se i pred njom samozadovoljavao. Dok su policajci došli do doma, perverznjaka više nije bilo. Intenzivno rade na slučaju te još traže počinitelja.

Od drugih studenata koji stanuju u domu doznajemo da je manijaka vidjelo više studentica, a posljednji put napao je u srijedu rano ujutro oko 3.30 sati.

Uglavnom su ga viđali oko 3. i 7. paviljona. Obično se skriva među automobilima i vreba djevojke koje se vraćaju same. Nakon što ugleda žrtvu, izlazi iz skrovišta i, hodajući uz nju, postavlja neobična pitanja. Istodobno se počinje samozadovoljavati. Viđali su ga i kako s parkirališta špijunira studentice dok se skidaju u sobama te u paviljonima kako ulazi djevojkama u WC. Kabine WC-a i tuša mogu se zaključati, no studenti to često ne rade.

Jedna od napadnutih studentica (podaci poznati redakciji) koju je manijak vrebao u toaletu poslala nam je detaljan opis. 

- Muškarac između 25-30 godina, svijetle kratke kose i malo duže brade, ispuhana lica, svjetlije oči, ima velike podočnjake, jako sporo hoda i izgleda kao da je na drogama. Meni je bio u tušu i masturbirao, a ja ga nisam skužila do samog izlaska, kada sam počela vrištati i htjela ga udariti, pobjegao je. Imao je kaki jaknu sa kapuljačom i ruksak čini mi se, a dolje ne znam. To je bilo ovu subotu - napisala je. 

Uprava studentskog doma angažirala dodatne zaštitare

Zaključavaju se i paviljoni, ali rubni paviljoni, među kojima su 3. i 7., imaju starije i slabije brave na vratima, koje je mnogo lakše provaliti. Iako studentski dom ima zaštitare koji često imaju ophodnje i obilaze paviljone, studentice strahuju od novih napada. Uprava doma zbog svega je navodno angažirala još zaštitara. Prema izjavama žrtava, manijak je visok oko 1,70 metara i ima oko 40 godina. Mršave je građe, a tijekom jednog od napada bio je odjeven u sivu šuškavu jaknu te je imao raskopčane traperice. Prošle godine policija je tražila perverznjaka koji je vrebao djevojke kraj Studentskog doma Ante Starčevića u Zagrebu i dizao im suknje.

Idi na 24sata

Komentari 245

  • magdalena63 02.04.2015.

    Kakav "slučaj"daj ne dramite. Evo na novoj tv pola sata prilog o voajeru. Dok sam ja stanovala na Savi, manijaci su nam bili kao kućni ljubimci, nitko nije od toga pravio slučaj.

  • ZwochestiJerkićZwerkić 02.04.2015.

    To nije perverznjak to je bolesnik.

  • gladijator 02.04.2015.

    Gepeto vidi utučenog Pinokia, pa ga pita što mu je...... Pinokio mu se požali da mu se sve cure smiju jer mu je grbava čuna.... Gepeto se čudi kako nije to predvidio kad je grana bila grbava.... Razmišlja on tako i nađe riješenje... Zovne Pinokia i da mu šmirgl papir i kaže-Evo ti sine brusni papir pa ga malo isšlajfaj... Nakon par dana pita Gepeto Pinokia- I, kako cure? - Ma kakve cure.... dok ja imam brusni.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare