To je to što me zanima!

Manijakalni serijski silovatelj u zatvor će na devet godina

B.K. je već pet puta silovao žene. Zadnji put u listopadu 2010. Svoju poznanicu je udario po glavi, dohvatio je i stavio ruku preko usta. Nakon toga ju je silovao
Vidi originalni članak

Milom ili silom, viknuo je 8. listopada 2010. B.K. nakon što je njegova poznanica oko 23 sata pokušala izaći iz njegova stana. Više puta udario ju je po glavi. Potom ju je dohvatio i stavio ruku preko usta. Počela se gušiti i na trenutak je izgubila svijest. Nakon što je ponovno otvorila oči, prijeteći je tražio da sama skine hlače. Uplašeno je poslušala. Uslijedilo je silovanje tijekom kojeg je nasilnika uporno molila da prestane. Nije se osvrtao na njezine vapaje. Iz svog stana ju je pustio tek sutradan u 3 sata.

- Nakon svega ste bez ikakvih emocija otišli na posao i mirno radili dva dana prije nego što ste uhićeni. Pokajali se niste ni tijekom suđenja. Znali ste da vaša poznanica boluje od shizofrenije, pa je nakon silovanja završila u bolnici - rekla je silovatelju zagrebačka sutkinja Gordana Mihela Grahovac i nepravomoćno ga osudila na devet godina. Ovo mu je peto silovanje! Prošli put osudili su ga na 5,5 godina robije. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • igorskee 19.03.2011.

    Sudinice Gordana, ako ovo citate znajte da cemo ga uhvatiti nakon zatvora i muciti dugo. Sigurtno nece odlezati svu kaznu, tako to kod nas ide, vjerojatno ce se uzorno ponasati. E zbog toga, UZIMAM PRAVDU U SVOJE RUKE.

  • igorskee 19.03.2011.

    Kada pravosudje djeluje na ovaj jadni nacin, onda u ruke pravdu uzimaju clanovi obitelji. Kada izadje, koliko god bude lezao, uhvaticemo ga i zatvoriti na tajno mjesto. A onda cemo da ga mucimo, i mucimo i mucimo i snimamo kamerom. Kasnije cemo sve to objaviti na Youtube.

  • igorskee 19.03.2011.

    "pravda je mozda slijepa, ali vidi i u mraku" A to je uskoro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare