To je to što me zanima!

Maras ga brani: Ostojić troši manje od ministra Milinovića!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ministar Ostojić je naslijedio određene stvari u zdravstvu i nije njegova greška što se zdravstvo mora krpati iz godine u godinu. To su kosturi iz ormara, rekao je Maras
Vidi originalni članak

Nije istina da 19 ministara štede jedan troši. Ova Vlada se ponaša u cijelosti racionalno. Ministar Ostojić je naslijedio određene stvari u zdravstvu i nije njegova greška što se zdravstvo mora krpati iz godine u godinu. To su kosturi iz ormara koji su stari pet, šest, sedam, osam godina, komentirao je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras dugove u zdravstvu. 

Na pitanje novinara što je s dodatnim dugom od 1,3 milijarde kuna, Maras je odgovorio:

- Treba usporediti sve troškove zdravstva. Ne samo one koji su bili iskazani za vrijeme HDZ-a u budžetu, već i ono što je bilo u ormaru, pa ćete vidjeti da Ostojić troši manje nego što je trošio ministar Milinović.

Dodao je kako nisu svi ministri ljuti na Ostojića, niti svi štede, a on jedini troši.

Ostojić: Naš obol u pokretanju gospodarstva je bilo snižavanje doprinosa

- Svi se moramo strpjeti dok se gospodarstvo ne pokrene i rast BDP-a od 1 posto iznosi točno 2,5 milijarde kuna. I kad stvorite novih 2,5 milijarde kuna ima dovoljno i za vojsku i za zdravstvo i za socijalu i za kulturu. Svi u Vladi radimo timski. Naš obol u pokretanju gospodarstva je bilo snižavanje doprinosa. Time smo dali čak 2,5 milijarde kuna i očekujemo da nastavimo i dalje ovako - komentirao je ministar Rajko Ostojić.

Hajdaš Dončić: Proračun je 'wobble'

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić odgovorio je na pitanje hoće li uštede utjecati na projekte njegovog ministarstva:

- Ni jedan projekt ne može doći u pitanje. Znate onu jednu lijepu englesku riječ - proračun je 'wobble' (klimav) - rekao je ministar.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Gricic7 13.02.2014.

    Prodavaci magle , a najveca zalost je sto kupaca jos uvijek ima

  • MI-MA 13.02.2014.

    a Milinović je manje trošio od Vlahušića a Vlahušić je manje trošio od Hebranga itd itd itd itd. To su Vam sve poznati Hrvatski političari i stručnjaci.

  • SkakavaSkakava 13.02.2014.

    Najgora vlada dosad..

Komentiraj...
Vidi sve komentare