To je to što me zanima!

Maras: Kod mene nema viška ljudi, nedostaje još 10 kolega

Ankete, koje pokazuju loš rejting stranke, su samo prolazno stanje, a izbori će pokazati pravo stanje, smatra ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras
Vidi originalni članak

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras komentirao je rezultate COP-a i loš rejting svoje stranke za vrijeme posjeta Bjelovaru. Kaže kako je Centralni obračun plaća pokazao kako su bili u pravu dok su inzistirali da država na jednom mjestu ima sve podatke. Marasa su novinari pitali ima li viška ljudi u njegovom resoru:

- U mom resoru ih nema viška, već ih ima manjka, zbog toga što mi očekujemo da se zaposle novi kolege koji će raditi na ovakvim projektima. Dakle, ja sam uvjeren da 10-ak zaposlenih će opravdati to kroz svoj rad i sredstva koja ćemo dovesti iz EU - rekao je. Za loš rejting stranke objasnio je kako su ankete samo prolazno vrijeme, a prave rezultate će pokazati izbori. 

Siguran sam da hrvatski građani neće birati one koji su ih u recesiju doveli, već one koji su ih iz recesije izveli, a to će biti ova Vlada, rekao je Maras

- Naše je da radimo i konačno napravimo ono što Hrvatska nije imala proteklih šest, sedam godina, a to je gospodarski rast, da se pokažu određeni rezultati, a ja sam siguran da hrvatski građani neće birati one koji su ih u recesiju doveli, već one koji su ih iz recesije izveli, a to će biti ova Vlada - dodao je. 

Maras se u Bjelovaru sastao s uspješnim bjelovarskim poduzetnicima. Naime, tri tvrtke s područja Bjelovarsko-bilogorske županije su ostvarile državnu potporu u okviru Operativnog programa regionalna konkurentnost, sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Riječ je o bjelovarskim tvrtkama Hittner i Data Link, te POD iz Dežanovca. Stoga su predstavnici spomenutih tvrtki u hotelu Central predstavili svoje projekte vrijedne gotovo 1,8 milijuna eura bespovratnih sredstva, a predstavnici su bili Darko Crha, direktor Data Linka, Stjepan Hittner, direktor tvrtke Hittner, te Ivan Ignatovski, direktor tvrtke POD.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • bozidar vesic 27.08.2014.

    Maras gdje zivis?sigurno pred ogledalom, sam sebe vidis i uvjeravas da dobro radis. uhljebljenik SDP, bez radni navika, osim pred ogledalom.

  • Ray Barone 27.08.2014.

    Treba još 10 nesposobnih ministara? Evo mogu i ja biti nesposoban kad se potrudim, teško ću dostignuti Vaše uspjehe, ali vjerujem da će veliki vođa biti zadovoljan mojim poslom...

  • sumnjičav 27.08.2014.

    Samo netko bez trunčice srama može ovako nešto izjaviti. Što je to njegovo ministarstvo napravilo do sada? Ne rade ništa i za to im nedostaje još 10 ljudi. Previše za zdravi razum čak i od SDP-ovog ministra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare