To je to što me zanima!

Maras o Merzel: Ova situacija nije ugodna niti me baš veseli

Moje mišljenje o slučaju sisačke županice Marine Lovrić Merzel će se čuti vrlo brzo i to na predsjedništvu stranke, rekao je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras
Vidi originalni članak

O slučaju Lovrić Merzel progovorio je nakon sjednice Vlade ministar Gordan Maras koji kaže da ova situacija nije ugodna niti ga veseli. Njegovo mišljenje će se čuti vrlo brzo i to na predsjedništvu stranke, najavio je ministar Maras.

- Mi ćemo donijeti političke odluke na tijelima stranke tako da zaštitimo stranku i članove. Prevažno je ono što svi naši članovi osjećaju, a to je da je SDP stranka koja je duboko drugačija od HDZ-a - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • drago hajduk 04.04.2014.

    druže zorane,sada ti je ljestvica duboko u podrumu.objasni nama stoci sitnog zuba kako je veći politički grijeh bio slučaj holly od ovih slučajeva lopova i kriminalaca marina sabo

  • ćazim_1 03.04.2014.

    Tko je sad na redu ??

  • Marmar11 03.04.2014.

    Sabo i Merzel su male mace u odnosu na HNS kriminal u Borovu. Stranačko zapošljavanje, stranačka lista podobnih u poduzeću , neškolovani HNS kadrovi sa biroa na rukovodećim mjestima, šikaniranje nestranačkih stručnih ljudi, pojedinci rade u stranci - ne rade a primaju plaću. Upropašteno poduzeće u dvije godine vođenja - predstečajna nagodba je farsa koja propada u slijedeća tri mjeseca zbog štetnih odluka i kriminalnih radnji. Zbog velikog otpuštanja radnika, koje sigurno slijedi, doći će do pravog ratnog stanja sa nesagledivim posljedicama za radnike, građane i međunacionalne odnose. A ti Milanoviću samo ostavi bandu HNS-ovu da harači. Ne znam šta sigurnosne službe rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare