To je to što me zanima!

Maras s presice izbacio ekipu HRT-a: 'Nije do vas osobno...'

Ja se ispričavam, ali priključili smo se bojkotu HRT-a koji traje do subote, do tada ne dajemo izjave za HRT. Time protestiramo protiv, po nama, najgoreg javnog servisa u Europi,  rekao je Maras
Vidi originalni članak

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras priklonio se odluci stranke o bojkotu HRT-a do velikog prosvjeda u organizaciji Hrvatskog novinarskog društva u subotu 2. ožujka, te je izbacio ekipu HRT-a s konferencije za novinare uoči sjednice zagrebačke Gradske skupštine na temu 'Nalazi li se Grad Zagreb pred blokadom i kako se Grad Zagreb odnosi prema svojoj imovini'. 

- Nije do vas osobno, ja se ispričavam, ali priključili smo se bojkotu HRT-a. Mi smo se jednostavno priključili akciji HND-a koja traje do subote 02. ožujka, do tada ne dajemo izjave za HRT. Time protestiramo protiv, po nama, najgoreg javnog servisa u Europi -  rekao je Maras, a prenosi N1.

Dodao je da HRT nisu ni pozvali na ovu press konferenciju, te da su vjerojatno došli vidjevši poziv na Hini.

ODLUKA Društvo filmskih redatelja prekida suradnju s HRT-om

Uskoro opširnije...

Podsjetimo, trideset udruga civilnog društva izvijestilo je da do novinarskog prosvjeda koji će se održati 2. ožujka 2019. pod nazivom 'Novinarstvo ne damo!' neće sudjelovati u programu HRT-a pojavljivanjem u HRT-ovom studiju ni davanjem izjava, a sve u znak podrške tuženim novinarima i medijima.

NOVINARSTVO NE DAMO Podrška tuženima: 30 udruga odbija biti na programu HRT

Pridružili su im se Amsterdamska koalicija, SDP, stranka Možemo, Radnička Fronta, SDSS, START Dalije Orešković, Marko Vučetić...

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Hakler. 25.02.2019.

    Rugala se sova sjenici. E moj Maras

  • Alter ego 25.02.2019.

    I što sad? Eno čujem da su svi na HRT pali u tešku depresiju jer ih Maras ne voli

  • popular123 25.02.2019.

    Tako treba,bojkot dok ne shvate da ih narod,a ne HDZ plaća.Treba uvesti kontrolu HRT-a zbog TV kalendara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare