To je to što me zanima!

Maras u Kutjevu: SDP se ne može izjednačavati s HDZ-om

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina poručio je poljoprivrednicima da se ubrzano pripremaju za projekte iz EU fondova i da moraju biti u rangu s austrijskim seljacima
Vidi originalni članak

Mi se ne možemo izjednačavati s HDZ-om. Moramo učiniti sve kako bismo zaštitili naše članstvo i stranku, rekao je ministar poduzetništva Gordan Maras u Kutjevu. 

Odbio je komentirati slučajeve sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel i vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe prije nego što o njima raspravi Središnji odbor stranke. 

- Svi osjećaju da je SDP drugačiji od HDZ-a. Sve što se sada događa odražava se na rejtingu stranke - kratko je dodao Maras. 

Njegov kolega i ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina poručio je poljoprivrednicima da se ubrzano pripremaju za projekte iz EU fondova. 

- Morate biti u rangu austrijskih poljoprivrednika - izjavio je Jakovina. Dodao je kako Kutjevo zbog svog položaja ima priliku za razvoj seoskog i kontinentalnog turizma

Osim Marasa i Jakovine gradonačelnika Ivicu Nikolića došli su podržati i saborski zastupnik Zdravko Ronko te zamjenik ministra zdravlja Marijan Cesarik.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • laki-luka 03.04.2014.

    Maras kao na trkalištu, obišli ste HDZ za cijeli krug a možda i više! Još ako je istina za ove milijarde oko CO, bolje vam je počet tražiti azil u Tunguziji!

  • 03.04.2014.

    Kad naši poljoprivrednici budu imali ministra u rangu austrijskog i oni će biti kao austrijski seljak, aplicirati za novce iz EU fondova i dobiti ih, što je najvažnije. Dok god poslove ministarstva poljoprivrede vodi ex vlasnik propale poljoprivredne ljekarne ništa od te priče. A HDZ i SDP su posve jednaki, i po brizi za građane i posebno brizi za sebe i svoje.

  • U_krajina 03.04.2014.

    to oni misle... pa, oko 80% članova HDZ a bili su do 90-ih godina članovi partije.. čak je i u sdp u danas manje komunista nego što ih ima hdz... Ali, kako je krenulo, što su duže na vlasti, i sdp pokazuje svoju drugu stranu.. moramo shvatiti da su ljudi na ovim prostorima jednostavno tog ( rodijačko-stranačko-lopovskog) mentaliteta, i to je tako :-(

Komentiraj...
Vidi sve komentare