To je to što me zanima!

Marek (6) treba pomoć: 'Svaki njegov udah mi je nagrada...'

Njegov život je sveden na ležanje u bolnici ili stalnu kućnu njegu. Otac ima status njegovatelja, majka je prije ove krize trebala prijeći s jednog posla na drugi. A onda je sve stalo i nije počela raditi. Sad trebaju pomoć
Vidi originalni članak

Marek je u bolnici u Splitu. Noć je skroz prepustio aparatu, tek ujutro je napravio nekoliko vlastitih udaha.

- Svaki njegov udah mi je nagrada - poslala nam je jučer kratku poruku majka Kristina.

Još dan ranije Mario (6) činio se donekle dobro. Ovaj hrabri dječak s dvadesetak dijagnoza prvi put se s obitelji odvažio povući daleko na jug Hrvatske, do rodbine, da ga prošetaju malo uz obalu i da mu morski zrak pomogne očistiti dišne putove. On je potpuno nepokretan, prima cijelu listu lijekova i o njemu se danonoćno brine obitelj.

Njegov život je sveden na ležanje u bolnici ili stalnu kućnu njegu. Otac ima status njegovatelja, majka je prije ove krize trebala prijeći s jednog posla na drugi. A onda je sve stalo i nije počela raditi. Sad trebaju pomoć jer su se financijski iscrpili. Može im se pomoći uplatom na račun HR9624070003232856520, OTP banka, na ime Kristina Čeh Ujdur.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 21.05.2020.

    Uplaćeno , sretno svima posebno malom Mareku ...

  • fallout2 18.05.2020.

    ne može biti za sve, vojni invalidi imaju po 25 000, civilni 1500. s time da su ovi civilni stvarno 100%-tni invalidi a puno vojnih nije. npr vidjeli smo kako "100%" vojni invalidi trče sprint preko markovog trga, naguravaju se s policijom, dižu željezne ograde.

  • kupidt 18.05.2020.

    Uplaceno...sretno malenom

Komentiraj...
Vidi sve komentare