To je to što me zanima!

Marića ljuti uhljebljavanje u HEP: 'To je najgora praksa...'

Bit će to slučaj evidentno najgoreg, nedopustivog postupanja i prakse u jednom trgovačkom društvu i jednom od najbitnijih gospodarskih sustava u Hrvatskoj, rekao je Goran Marić
Vidi originalni članak

Ministar državne imovine Goran Marić ostajo je zatečen i ljutit na priču o uhljebljavanju u HEP-u. Ekskluzivno za 24sata je poslao izjavu u kojoj ne skriva svoje nezavodoljstvo i proziva direktore za nekompetenciju.

Prenosimo je u cjelosti:

"Ako je sve vjerodostojno, bit će to slučaj evidentno najgoreg, nedopustivog postupanja i prakse u jednom trgovačkom društvu i jednom od najbitnijih gospodarskih sustava u Hrvatskoj. Jednako tako, ljudi koji na takav način razumijevaju svoje kompetencije i svoje uloge, pokazuju da nisu dorasli za povjerene dužnosti. Pokazuju nerazumijevanje i svoj odnos prema ljudskom dostojanstvu, kao temeljnoj ljudskoj vrijednosti. Ovaj, i ovakav slučaj, pokazuje to očito, ali i više od tog".

Idi na 24sata

Komentari 96

  • Usora1 11.12.2016.

    bas fino sroceno, e sada metlom pocisti tvrtke gdje stoluje hdz a nama neukim pojasnite kako to ta vlada ne moze funkcionirati bez vase visosti pa morali osnovati cak sasvim novo ministarstvo.

  • zemuncevic 10.12.2016.

    I vrapci na grani znaju da je Hrvatska država ugljeba a on kao ne zna !!!! Jadno!!!!

  • MAX 2010 10.12.2016.

    Preobratio se..........na poštenje.......!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare